Οδηγός προσπάθησε να μεταφέρει τη νέα του τηλεόραση με αυτοκίνητο και έγινε viral (video)


Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος δεν έχει καλή αίσθηση του χώρου, των μεγεθών, και των... ιντσών μιας τηλεόρασης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ClownWorld_ - Twitter
  • 16/2/2023

Ένας οδηγός από τις ΗΠΑ προσπάθησε να μεταφέρει τη νέα του τηλεόραση με το αυτοκίνητό του, χωρίς να υπολογίσει τις εντυπωσιακές της διαστάσεις και το άνοιγμα του πορτμπαγκάζ, με αποτέλεσμα να προσφέρει... μοναδικές στιγμές.

Η δράση ξεκινά όταν ο οδηγός βγαίνει από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων στις ΗΠΑ, κρατώντας την τηλεόραση και κάνει την πρώτη προσπάθεια, ανοίγοντας το πορτμπαγκάζ. Σύντομα αντιλαμβάνεται ότι η τηλεόραση δεν χωράει, και ψάχνει αμέσως να βρει εναλλακτική λύση. Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε μάλλον να το περιμένει, αφού πρόκειται για μία αρκετά μεγάλη τηλεόραση 75 ιντσών.

Στη συνέχεια, αφήνει την τηλεόραση δίπλα στο αυτοκίνητο, κλείνει το πορτμπαγκάζ και κάνει όπισθεν. Ανοίγει την αριστερή πίσω πόρτα του οχήματος και ξαναπροσπαθεί, μάταια φυσικά.

Αυτό που έκανε αμέσως μετά, εξέπληξε όλους όσοι παρακολούθησαν το εν λόγω video, και κανείς μάλλον δεν περίμενε ότι αυτή θα ήταν η επόμενή του κίνηση. Ο οδηγός κλείνει την πόρτα και τοποθετεί την τηλεόραση πάνω στο πίσω παρμπρίζ. Φυσικά, με το μέγεθός της, καλύπτει και την πόρτα του χώρου αποσκευών, ωστόσο έχει ως σύμμαχο την αεροτομή, η οποία συγκρατεί την τηλεόραση. Μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, βάζει μπρος και φεύγει, με το νέο του απόκτημα να μην έχει καμία στήριξη στις άκρες και να κινδυνεύει να βρεθεί στο έδαφος στην πρώτη στροφή.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ένας άλλος οδηγός, και το video δημοσιεύτηκε στο Twitter, από τον χρήστη @ClownWorld_, ο οποίος ανεβάζει διάφορες παρόμοιες «γκάφες». Φυσικά, ο οδηγός έγινε viral, με τους χρήστες να «κράζουν» στα σχόλια. «Εγώ, όταν προσπαθώ να λύσω ασκήσεις μαθηματικών», είπε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος ανέβασε φωτογραφίες της δικής του παρόμοιας απόπειρας, καταφέρνοντας να μεταφέρει μία 60άρα τηλεόραση με ένα... smart. «Δε θα πω ψέματα, περίμενα ότι θα προσπαθούσε να διπλώσει την τηλεόραση», είπε κάποιος άλλος.

Δείτε το απολαυστικό video: