Οδηγός scooter σκορπά την καταστροφή (Video)


Ο οδηγός ενός scooter προκαλεί ένα σοκαριστικό ατύχημά του στην προσπάθειά του να διαφύγει από ένα περιπολικό των αστυνομικών αρχών της Ταϊβάν.

  • 11/10/2020

Ένας απλός αστυνομικός έλεγχος μετατράπηκε σε θρίλερ με τραγικές συνέπειες. Ο οδηγός ενός scooter εντοπίστηκε από διερχόμενο περιπολικό να κινείται σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην Ταϊβάν.

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στη χώρα μας, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό του scooter, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να αποφύγει τον έλεγχο και ένα σχεδόν βέβαιο πρόστιμο για την παράβαση στην οποία υπέπεσε.

Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να… χαθεί από το οπτικό πεδίο των αστυνομικών επιβράδυνε αλλάζοντας ταυτόχρονα λωρίδες, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου και να βρεθεί στην άσφαλτο.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν ώστε να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, το απότομο φρενάρισμα ορισμένων οχημάτων που περνούσαν από το σημείο του ατυχήματος ήταν αρκετό ώστε να φέρει την καταστροφή.

Ακολούθησε μια σύγκρουση με την εμπλοκή τουλάχιστον δέκα αυτοκινήτων και φορτηγών, πολλά από τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να απομακρύνουν τον μοτοσικλετιστή από το σημείο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το συγκλονιστικό video που ακολουθεί καταγράφει πως ένας δρόμος ταχείας κυκλοφορίας στην Ταϊβάν μετατρέπεται σε βομβαρδισμένο τοπίο μετά και την καραμπόλα.