Οδηγός σέρνει μοτοσικλέτα στην εθνική οδό μετά από ατύχημα (Video)


Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου ένας οδηγός εντοπίστηκε να σέρνει μια μοτοσικλέτα στην εθνική οδό.

  • 24/6/2020

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ειδικότερα στην Καλιφόρνια, όπου ο οδηγός ενός πολυμορφικού οχήματος σέρνει στη κυριολεξία μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού κινούμενος στο εθνικό δίκτυο.

Η μοτοσικλέτα βρισκόταν καρφωμένη στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος και παρά το γεγονός ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση δεν μπήκε στον κόπο να σταματήσει.

Η συνέχεια του video εμφανίζει το αυτοκίνητο να έχει προσκρούσει σε μια μεταλλική περίφραξη καθώς ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο.

Ο οδηγός του van συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην περιοχή, ενώ μοτοσικλετιστής δεν τραυματίστηκε σοβαρά παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στην άσφαλτο ενώ κινείτο με την ταχύτητα των 100 χλμ./ώρα.  

Με δηλώσεις του, μάλιστα, έκανε σαφές ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου τον εμβόλισε σκόπιμα, κάτι που ενδεχομένως να εξηγεί και την απόφασή του να συνεχίσει την πορεία του παρά τη σύγκρουση και την καρφωμένη μοτοσικλέτα στο μπροστινό τμήμα του ασημί van.