Όφελος έως 10.000 ευρώ για την αγορά νέου Jeep


Με έκπτωση που φτάνει έως και τα 10.000 ευρώ προσφέρονται τα μοντέλα της Jeep στην ελληνική αγορά, την ίδια στιγμή που το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης από το 2021 κάνει την απόκτησή τους ακόμα πιο εύκολη.

  • 4/6/2020

Με το νέο εμπορικό πρόγραμμα, Jeep Freedom Days, η απόδραση από την καθημερινότητα με ένα αυθεντικό Jeep γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ. Τώρα η γκάμα Jeep είναι διαθέσιμη με όφελος που φτάνει έως και τις 10.000 ευρώ. Παράλληλα μέσω της FCA Bank προσφέρεται, για όσους το επιθυμούν, προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με δυνατότητα αποπληρωμής με 1η δόση από το 2021. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με την 4ετη εργοστασιακή εγγύηση των 160.000χλμ. και την 4ετη οδική βοήθεια, ώστε οι διαδρομές με ένα Jeep να είναι πάντα σίγουρες και ξέγνοιαστες.

Jeep Freedom Days και για την εμπλουτισμένη γκάμα του Jeep Compass

Με την παραγωγή του Jeep Compass για την Ευρωπαϊκή αγορά να πραγματοποιείται πλέον στο εργοστάσιο του Melfi στην Ιταλία, η Jeep ανταποκρίνεται ταχύτερα στην αυξανόμενη ζήτηση του μοντέλου, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει περαιτέρω τη γκάμα του διαθέτοντας για πρώτη φορά έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, επιλογή η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου.

Για τη συγκεκριμένη επιλογή χρησιμοποιείται ο νέος 4κυλινδρος Turbo βενζινοκινητήρας των 1.3 λίτρων με απόδοση 150 ίππους που συνδυάζεται με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT, το οποίο διαθέτει και λειτουργία sport. Διατηρώντας την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και το στιβαρό χαρακτήρα, το νέο αυτόματο 2WD Compass, προσφέρει άνεση σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές και παράλληλα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων που του εξασφαλίζουν ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο. Το κινητήριο σύνολο είναι διαθέσιμο και με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και απόδοση 130 ίππους.  

Η γκάμα του Compass –όπως και εκείνη του Renegade- θα ολοκληρωθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο με τη διάθεση στην αγορά των νέων Plug-in Hybrid εκδόσεων. Εφοδιασμένες με το υβριδικό σύστημα 4xe, θα προσφέρουν προηγμένη τετρακίνηση, υψηλή απόδοση (190-240 ίππους), αμιγώς ηλεκτρική κίνηση με αυτονομία 50χλμ. και εκπομπές CO2 <50γρμ./χλμ.. Παράλληλα με λιανική τιμή προ φόρων <40.000 ευρώ θα έχουν μηδενικό φόρο για χρήστες εταιρικού αυτοκινήτου.

Η γκάμα του Jeep Compass είναι διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις €22.900 (1.3T Sport), ενώ στα €27.900 θα διατίθεται η έκδοση 1.3Τ 150hp DDCT Longitude, απολαμβάνοντας -όπως όλα τα μοντέλα της μάρκας- τα προνόμια του Jeep® Freedom Days.   

 

Συνολικά το πρόγραμμα Jeep® Freedom Days καλύπτει όλη τη γκάμα μοντέλων της μάρκας, με ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να μπορούν να ζήσουν άμεσα την εμπειρία Jeep. Με κινητήρες βενζίνης και diesel,  μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και βέβαια μετάδοση 4x2 ή 4x4, η γκάμα της Jeep είναι απόλυτα ολοκληρωμένη, περιλαμβάνοντας το συμπαγές Renegade, το επιβλητικό Compass, το πολυτελές Cherokee και βέβαια το θρυλικό Wrangler, μοντέλα με διαφορετικό προσανατολισμό, αλλά πάντα αυθεντικό χαρακτήρα Jeep. 

Η γκάμα μοντέλων της Jeep είναι άμεσα διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις €18.900 (Renegade 1.0T Sport).