Ογδοντάχρονος αποκτά την 80η Porsche της ζωής του


Μια γαλάζια Porsche Boxter Spyder αποτελεί την 80η Porsche που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα ένας πιστός οπαδός της γερμανικής φίρμας από τη Βιέννη.

  • 23/12/2020

Το περίφημο loyality -πιστότητα ελληνιστί- αποκτά μια διαφορετική διάσταση στην περίπτωση ενός 80χρονου Αυστριακού, ο οποίος στην μέχρι τώρα πορεία του σε αυτό τον μάταιο κόσμο έχει καταφέρει να αποκτήσει 80 μοντέλα της Porsche.

H 80η Porsche του Ottocar J. από την Βιέννη είναι μια γαλάζια Porsche Boxter Spyder την οποία ο Αυστριακός προσέθεσε ήδη στη συλλογή του, ανανεώνοντας τους όρκους πίστης με την αυτοκινητοβιομηχανία του Τσουφενχάουζεν.

Ο Ottocar J. ξεκίνησε τη συλλογή του από μοντέλα της Porsche το 1972 με μία κίτρινη 911 και έκτοτε έχει αποκτήσει 80 αυτοκίνητα του ίδιου κατασκευαστή.

Από τις 80 Porsche, στη… μονοθεαματική συλλογή του έχουν παραμείνει 38 μοντέλα εκ των οποίων αρκετά είναι αγωνιστικών προδιαγραφών.

Παρά το… προχωρημένο της ηλικίας του, ο Ottocar J. σχεδιάζει να ταξιδέψει στην περίφημη διαδρομή του αυτοκινητόδρομου Pan-American πίσω από το τιμόνι μια Porsche Cayenne.

Στην ηλικία των 80 ετών σταματάς να σκέφτεσαι το παρελθόν και κοιτάς το μέλλον, ανυπομονώντας για εκείνα που πρόκειται να έρθουν, δηλώνει ο 80χρονος Αυστριακός, παραδίδοντας μαθήματα ζωής.

Για την ιστορία και μόνο, ο Ottocar J. παρέλαβε το νέο του τετράτροχο απόκτημα από την έδρα της Porsche, την οποία όπως είναι φυσικό έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές για τον ίδιον ακριβώς σκοπό.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμάζουμε την εμβληματική Porsche 959 που προφήτευσε το μέλλον