Αττική Οδός: Έργα από Λ. Ηρακλείου έως Κηφισίας - Δυσκολεύει η πρόσβαση προς Κατεχάκη


Σε 5 διαφορετικά τμήματα της Αττικής Οδού βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες. Η είσοδος και η έξοδος που κλείνει για 8 ώρες απόψε.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/4/2024

Οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην Αττική Οδό τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από σημεία στα οποία εκτελούνται εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης.

Συγκεκριμένα, τα έργα σε όλο το μήκος της, που έχουν ξεκινήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι και εκτελούνται σε διαφορετικά φορά σημεία κάθε φορά, πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες:

  • Μεταξύ του Κόμβου 11 (Λ. Κηφισίας) και του Κόμβου 10 (Λ. Κύμης) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
  • Μεταξύ του Κόμβου 9 (Λ. Ηρακλείου) και του Κόμβου 10 (Λ. Κύμης) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο.
  • Μεταξύ του Κόμβου 13 (Λ. Δ. Πλακεντίας) και του Κόμβου 14 (Λ. Ανθούσας) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο.
  • Στην περιοχή του Κόμβου 17 (Κάντζας) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.
  • Μεταξύ του Κόμβου Υ3 (Δημοκρίτου) και του Κόμβου Υ1 (Κατεχάκη) στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

Επιπλέον, κλειστές, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, θα παραμείνουν: η είσοδος Κάντζας (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, καθώς και η έξοδος προς τη Λ. Κατεχάκη (Κόμβος Υ1) στην κατεύθυνση προς Αθήνα - Κέντρο.

Συγκεκριμένα:

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 25/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 26/04/2024, η είσοδος από την Κάντζα (Κόμβος 17), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί από την Κάντζα με προορισμό το Αεροδρόμιο /Μαρκόπουλο, προκειμένου να εισέλθουν στην Αττική Οδό, μπορούν να επιλέξουν είτε την είσοδο από Λ. Μαραθώνος (Kόμβος 15), είτε την είσοδο από τον Kόμβο Γλυκών Νερών (Kόμβος Υ6), είτε την είσοδο από τον Kόμβο Παιανίας (Kόμβος 18).

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 25/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 26/04/2024, η έξοδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού προς τη Λ. Κατεχάκη (Κόμβος Υ1), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη Λ. Αλίμου - Καρέα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Καισαριανή από όπου θα αναστρέψουν προκειμένου να κινηθούν μέσω της Λ. Αλίμου - Κατεχάκη προς Αθήνα - Κέντρο.

Η Αττική Οδός, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Επιπλέον, στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αθήνα: Κλείνουν κεντρικοί δρόμοι για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Τροχαία απέκτησε drones για να μειώσει την κίνηση - Σε ποιες περιοχές θα πετούν (video)

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει