Οι Alfa Romeo της AUTOONE στο «Alfa Romeo Grand Prix» του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου!


ΤΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ALFA ROMEO ΕΛΑΜΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ «ΕΙΟ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ AUTOONE, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΤΗΣ FCA GREECE.

  • 24/5/2017

Στην ξεχωριστή εκδήλωση και δίπλα στους αγωνιστικούς ίππους, βρέθηκαν τα διάσημα ιταλικά άτια της Alfa Romeo που προσέφερε για την εκδήλωση η AUTOONE. Τα νέα μοντέλα της ιστορικής μάρκας, το εντυπωσιακό ολοκαίνουργιο SUV Stelvio και η Giulia μαγνήτισαν τα βλέμματα των καλεσμένων και των αθλητών.

Ο αγώνας ιππασίας ΕΙΟ & Κοινωνία 2017 ήταν ο δεύτερος αγώνας της σειράς «ΕΙΟ EVENTS» και ήταν  αφιερωμένος στους σκοπούς του σωματείου «Οι φίλοι της Μέριμνας». Ο αγώνας βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί σε υψηλή ευκρίνεια αποκλειστικά απο την COSMOTE TV την Πέμπτη 25 Μαίου στις 9.00 μ.μ. στο κανάλι Sport 6HD.  

Μεγάλος νικητής του «Alfa Romeo Grand Prix» αναδείχθηκε o Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince.  Τη 2η θέση κατέκτησε  η Δάφνη Κεσίσογλου που ίππευσε τον B Bommel και  την 3η θέση o Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedalle. To έπαθλο στο νικητή απένειμε ο κ. Γιώργος Αγραφιώτης, Γενικός διευθυντής της AUTOONE.