Οι βαλίτσες της Montblanc για την BMW 8 κοστίζουν πιο πολύ από ένα αυτοκίνητο πόλης!


Δεν ξέρουμε αν όλοι οι ιδιοκτήτες της Σειρά 8 παίζουν κιθάρα αλλά για καλό και για κακό το ειδικά σχεδιασμένο σετ βαλιτσών της Montblanc περιλαμβάνει και μια θήκη κιθάρας.

  • 21/2/2019

Για κάθε μοντέλο πολυτελείας, ειδικά πάντως τα πιο σπορ, υπάρχει ένα επώνυμος κατασκευαστής ειδών ταξιδίου που κατασκευάζει ένα πλήρες σετ βαλιτσών που εκμεταλλεύεται απόλυτα κάθε εκατοστό του χώρου αποσκευών του.

Η καινούργια Σειρά 8 δεν αποτελεί την εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα, ενώ η εταιρεία που έχει αναλάβει το σετ της είναι η πολύ γνωστή Montblanc. Των στυλό και των αξεσουάρ αλλά και των ιδιαίτερα ποιοτικών δερμάτινων ειδών. Κορυφαίας ποιότητας τόσο σε ότι αφορά το δέρμα που έχει επιλεγεί όσο και τη συναρμογή του είναι φυσικά και το σετ για τη Σειρά 8, που θα κατασκευαστεί στο χέρι στην Φλωρεντία από εξειδικευμένους τεχνίτες, μόλις 15 φορές.

Το πιο μεγάλο κομμάτι του σετ είναι η θήκη της κιθάρας, η οποία φυσικά και χωρά στο πορτμπαγκάζ του κομψού κουπέ, ενώ υπάρχουν και αρκετές τσάντες διαφορετικών τύπων και διαφορετικών μεγεθών.

Ένα τέτοιο tailor made σετ βαλιτσών δεν είναι εξ ορισμού φτηνό, πόσο μάλλον δε αν προέρχεται από τη Montblanc. Έτσι λοιπόν η πλήρης συλλογή για τη Σειρά 8 κοστολογείται ούτε λίγο ούτε πολύ 14.900 ευρώ. Ποσό δηλαδή με το οποίο κανείς αγοράζει ένα supermini αυτοκίνητο για να κινείται άνετα στην πόλη και του μένουν και ρέστα!