Οι Βρετανοί του DriveTribe διαλύουν μια Alpine A110S


Η πρωινή φωτογράφηση για τους Βρετανούς δημοσιογράφους του DriveTribe ολοκληρώθηκε κάπως άδοξα. Το ίδιο και για την ασημί Alpine 110S που βρέθηκε να βοσκά στα καταπράσινα λιβάδια της βρετανικής υπαίθρου.

  • 13/3/2020

Είναι στιγμές που κάθε δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου και δη του αυτοκινητικού έχει ζήσει. Στενάχωρες αλλά και ταυτόχρονα διδακτικές, καθώς σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα και σου θυμίζουν ότι η υπερβολική σιγουριά και αυτοπεποίθηση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι ενός λιγότερο ή περισσότερο απαιτητικού τετράτροχου.

Στεκόμαστε, λοιπόν, με απόλυτο σεβασμό και συμπάθεια μπροστά στην ανεπιτυχή προσπάθεια του συναδέλφου από το βρετανικό DriveTribe να δαμάσει τη νέα Alpine 110S, με την αναβαθμισμένη ανάρτηση, το χαμηλότερο βάρος και τους 292 ίππους του τετρακύλινδρου κινητήρα των 1,8 λίτρων. Δίχως καμία πρόθεση κριτικής παρά το εμφανώς καταστροφικό αποτέλεσμα των επιλογών και των χειρισμών του.

Η εικόνα της ασημί Alpine 110S να απογειώνεται πάνω από τον φράκτη ενός λιβαδιού δεν είναι ευχάριστη για κανέναν, πόσο μάλλον για τον ίδιο τον οδηγό και τους ανθρώπους του DriveTribe που κλήθηκαν να διαχειριστούν την καταστροφή του γαλλικού sportscar.

Ας είναι αυτή η τελευταία φορά που μια Alpine θυσιάζεται στον βωμό της ενημέρωσης του φιλοθεάμονος κοινού. Ας είναι αυτό το τελευταίο sportscar που καταλήγει στο αγρό με λαβωμένη αυτοπεποίθηση και τσαλακωμένη υπερηφάνεια.