Οι νέες Mercedes C-Class και GLC σε παράταξη (Video)


Σε βίντεο που αναρτήθηκε από ιδιώτη στο διαδίκτυο, βλέπουμε σε παράταξη τις καινούργιες Mercedes-Benz C-Class και η GLC-Class, φυσικά με το απαραίτητο καμουφλάζ στο αμάξωμά τους.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΠΗΓΗ:WALKOARTVIDEOS/YOUTUBE.
  • 19/11/2020

Το κομβόι των πρωτότυπων καινούργιων Mercedes-Benz C-Class και η GLC-Class εντοπίστηκε από περαστικό ο οποίος κατέγραψε τη διέλευσή τους στον δρόμο κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιεί η γερμανική εταιρεία.

Η νέα C-Class αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2021 και –όπως συμβαίνει κάθε φορά με αυτή– θα είναι μια «μικρότερη S-Class» αναφορικά με τη γενικότερη αισθητική και τη φιλοσοφία κατασκευής της. Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, το νέο μοντέλο θα διατίθεται και με υβριδικό σύστημα, ενώ αντίστοιχο σύστημα θα υπάρχει και στην C63 AMG, ο δίλιτρος κινητήρας της οποίας αναμένεται να αποδίδει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 510 PS.

H καινούργια GLC-Class αναμένεται να παρουσιαστεί είτε προς τα τέλη της επόμενης χρονιάς είτε στις αρχές του 2022. Βασίζεται στη νέα πλατφόρμα «Modular Rear Architecture» («MRA», όπως την ονομάζουν κωδικοποιημένα), η οποία έχει ενισχυθεί κατάλληλα για να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τον χαρακτήρα του οχήματος.

Το νέο μοντέλο θα διατίθεται και με υβριδικό κινητήρα όπως και σε έκδοση Plug-in Hybrid, ενώ έχει γίνει γνωστό πως θα δημιουργηθεί και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή της. Στο βίντεο, μπορούμε να δούμε τα υπό εξέλιξη νέα μοντέλα να κινούνται στον δρόμο.