Οι νικητές του διαγωνισμού Toyota Lucky Service


1.000 τυχεροί της κλήρωσης Toyota Lucky Service κέρδισαν πλούσια και μοναδικά δώρα!

  • 28/8/2013

Ο μεγάλος Διαγωνισμός After Sales Toyota Lucky Service της Τoyota, διάρκειας 3 μηνών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο μέσω των Εξ. Εμπόρων Τoyota, ανέδειξε πολλούς τυχερούς νικητές.

O διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Toyota Ελλάς και στόχο είχε να προ(σ)καλέσει όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Τoyota μέσα στο 3μηνο διάστημα του διαγωνισμού, να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη συντήρηση των οχημάτων τους στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Toyota.  Ταυτόχρονα, τους έδινε την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικαίωμα να μπουν στην μεγάλη κλήρωση της Toyota με πλούσια και μοναδικά δώρα.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία συμμετοχής στον Διαγωνισμό βασιζόταν σε τρία απλά βήματα:

1. Ο πελάτης επισκέπτεται ένα απο τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Toyota σε όλη την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου του.

2. Αφού πληρώσει στο ταμείο της Τoyota το αντίτιμο της συντήρησης του αυτοκινήτου, παραλαμβάνει το αντίστοιχο  παραστατικό πληρωμής.

3. Στέλνει SMS από κινητό, γράφοντας, τον κωδικό συμμετοχής, τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και τον αριθμό παραστατικού της πληρωμής και αμέσως εντάσσεται στον διαγωνισμό Toyota Lucky Service.

Ο πρώτος τυχερός του διαγωνισμού, κ. Δημοσθένης Κουσκούκης κέρδισε το Toyota Aygo μέσω του Εξ. Εμπόρου της Toyota, ΒΙΟΚΑΡ PLUS ΕΠΕ - Κιλκίς. Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον τυχερό σε ειδική εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαστάσεις του Εξ. Εμπόρου στο Κιλκίς, όπου ο τυχερός παρέλαβε το μικρό, δυναμικό και ποιοτικό Aygo.

Τα υπόλοιπα πλούσια δώρα κέρδισαν πελάτες της Τoyota από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Bέροια, Κομοτηνή, Αγρίνιο, Αθήνα, Τρίπολη κλπ.

Ο Διαγωνισμός Toyota Lucky Service αναμφισβήτητα αποτέλεσε μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων Τoyota και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να κάνουν σέρβις στο αυτοκίνητό τους, με βάση τα άριστα πρότυπα τεχνογνωσίας, την ποιοτική υποστήριξη και κορυφαία φροντίδα που προσφέρει το Αfter Sales της Toyota!