Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα από την BMW


O petrolhead Καρίμ Μπενζεμά πήρε στα χέρια του μία BMW i4 M50, ενώ ο Τιμπό Κουρτουά παραδέχθηκε ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσει το νέο, αθόρυβο ηλεκτρικό μοντέλο.

  • ΦΩΤΟ: REAL MADRID
  • 16/11/2022

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τέλος στην πολυετή εμπορική της συνεργασία με την Audi, η οποία κρατούσε από το 2003, και τη θέση της στη λίστα με τους βασικούς χορηγούς της «Βασίλισσας» πήρε η BMW.

Ο κόουτς Κάρλο Αντσελόντι φορτίζει τη νέα του BMW i4.
Ο κόουτς Κάρλο Αντσελόντι φορτίζει τη νέα του BMW i4.

Σε αυτό το νέο πλαίσιο οι παίκτες της ισπανικής ομάδας παρέλαβαν πριν από λίγες ώρες τα νέα τους αυτοκίνητα τα οποία είναι όλα αμιγώς ηλεκτρικά. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Ρεάλ διάλεξαν ανάμεσα στις εξής επιλογές: την BMW i4 (M50),  την iX στην έκδοση xDrive40 και το ίδιο αυτοκίνητο στην έκδοση xDrive50.

Ο μοναδικός που ξέφυγε από τη συγκεκριμένη «τριπλέτα» ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος μέσα στον Δεκέμβριο θα παραλάβει την αμιγώς ηλεκτρική λιμουζίνα BMW i7.

Η παράδοση των οχημάτων ήταν μόλις ένα μέρος των προωθητικών ενεργειών στις οποίες θα συμμετέχουν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αφού το προσεχές διάστημα θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι και άλλων ηλεκτρικών μοντέλων των Βαυαρών, όπως την iX1 και την iX3.

O μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Γιουλ με τη νέα του BMW.
O μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Γιουλ με τη νέα του BMW.

Από εκεί και πέρα ο κόουτς Κάρλο Αντσελότι παρέλαβε μια i4 Μ50 σε μπλε χρώμα ενώ ο γνωστός petrolhead Καρίμ Μπενζεμά πήρε το ίδιο αυτοκίνητο σε μαύρο. Για πολλούς παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Τιμπό Κουρτουά, είναι η πρώτη φορά που παίρνουν στα χέρια τους ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με τον Βέλγο τερματοφύλακα να τονίζει πως θα πρέπει να συνηθίσει την απουσία του ήχου από τον κινητήρα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η BMW θα προμηθεύσει με αυτοκίνητα τόσο τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δείτε το video με την παραλαβή των ηλεκτρικών BMW από τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης...