Οι Porsche Cayenne της Mansory δεν είναι για όσους θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι


Στα κιτ της Mansory για τις Cayenne τα ανθρακονήματα έχουν την τιμητική τους. Τόσο εκτός όσο και εντός.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΜΑNSORY
  • 17/9/2020

Στη Mansory, η οποία ασχολείται με βελτιώσεις πανάκριβων αυτοκινήτων, όλοι δουλεύουν υπερωριακά. Έτσι τις προηγούμενες ημέρες η εταιρεία παρουσίασε κιτ βελτιώσεων για διάφορα μοντέλα των Ferrari, Audi και Porsche, ενώ τώρα σειρά πήραν τα μεγάλα της τελευταίας. Η Cayenne και η Cayenne Coupe.

Οι οποίες, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες ξεχωρίζουν, για να μην πούμε κάνουν μπαμ, από τα έντονα χρώματα των αμαξωμάτων τους αλλά και τα στοιχεία από ανθρακόνημα, που περιλαμβάνονται στο κιτ. Από το πανάλαφρο και ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό είναι κατασκευασμένα τα καπό, οι εμπρός εισαγωγές αέρα, ο πίσω διαχύτης και γενικά όλα τα αεροδυναμικά βοηθήματα, καθώς και τα διακοσμητικά στο προφίλ. Όπου ξεχωρίζουν και οι τεράστιες ζάντες των 23 ιντσών, βαμμένες σε μαύρο ματ χρώμα, με τα λάστιχα της διάστασης 315/25 που προμηθεύει η Continental.

Στο εσωτερικό της Porsche τα πάντα είναι καλυμμένα από δέρμα με ραφές που κάνουν αντίθεση, ενώ και εδώ υπάρχουν διακοσμητικά από ανθρακόνημα. Τα πεντάλ είναι από αλουμίνιο και η οροφή από αλκαντάρα.

Σε ότι αφορά τον V8 των 4.000 cc οι μηχανικοί της Mansory αύξησαν την απόδοσή του σε σχέση με αυτήν στην στάνταρ Cayenne Turbo κατά 150 PS και 130 Nm, φτάνοντας συνολικά τα 700 PS και τα 900 Nm. Που εξασφαλίζουν ένα 0-100 km/h σε λιγότερα από 4,0 δεύτερα σε συνδυασμό με το πακέτο Sport Chronο και μια τελική ταχύτητα 300 km/h.

Ακολουθήστε το CAR AND DRIVER στο GOOGLE NEWS για να μη χάνετε είδηση!