Οι Porsche και Rimowa φτιάχνουν βαλίτσα χειρός εμπνευσμένη από την 911


Η εμπνευσμένη από την 911 βαλίτσα χειρός των Porsche και Rimowa έχει σχεδιαστεί για να χωράει στο πορτμπαγκάζ μιας Porsche 911.

  • 11/4/2022

Η Porsche ανακοινώνει τη συνεργασία της με μία άλλη γερμανική εταιρεία. Η Rimowa, γνωστή παγκοσμίως για τις αυλακωτές βαλίτσες της από το 1950, έχει σχεδιάσει και παράγει μια βαλίτσα χειρός που είναι εμπνευσμένη από την Porsche 911.

Για τους λάτρεις και των δύο εταιρειών, αυτά είναι σίγουρα καλά νέα. Με το όνομα “Rimowa x Porsche Hand-Carry Case Pepita”, πρόκειται για μια βαλίτσα περιορισμένης παραγωγής εμπνευσμένη από την 911. Μάλιστα, έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει και στο χώρο αποσκευών της. Σύμφωνα με την Porsche, η βαλίτσα μπορεί να χωρέσει ιδανικά στο μπροστινό πορτμπαγκάζ της 911 από τη γενιά 996 και μετά έως και την τελευταία γενιά 992. Για τις αερόψυκτες Porsche, η βαλίτσα μπορεί να χωρέσει άνετα στο πίσω κάθισμα.

Φυσικά, η βαλίτσα χειρός της Rimowa έχει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία της 911. Η γυαλιστερή λαβή, οι κλειδαριές και οι θήκες για λουράκια είναι εμπνευσμένες από τους γυαλιστερούς καθρέφτες, τις χειρολαβές των θυρών και τα καπάκια των τροχών της αρχικής 911. Τα διακοσμητικά με δερμάτινο λουράκι της βαλίτσας αποτίουν φόρο τιμής στους δερμάτινους ιμάντες που χρησιμοποιούνταν για να στερεώνουν το καπό της 911 στο αμάξωμα.

Επιπλέον, υπάρχει το επίχρυσο, πλήρους μεγέθους σήμα της Porsche που κάθεται όμορφα ανάμεσα στις αυλακώσεις του εμπορικού σήματος της Rimowa, το ίδιο που συναντάμε σε κλασικά μοντέλα της Porsche όπως η 911 Targa 4S Heritage Edition.

Η Rimowa Pepita έχει χωρητικότητα 30 λίτρων. Στο εσωτερικό, το ύφασμα αναπαριστά το καρό ασπρόμαυρο ύφασμα Pepita που κάλυπτε τα καθίσματα της Porsche 911 κατά την πρώτη δεκαετία της ύπαρξής της. Στην βαλίτσα της Rimowa υπάρχουν και οι κίτρινες ετικέτες που έχουν οδηγίες για τον τρόπο χρήσης των κλειδαριών, ως φόρο τιμής στις επίσης κίτρινες ετικέτες του χώρου του κινητήρα της 911, οι οποίες περιείχαν τις συνιστώμενες τιμές πίεσης ελαστικών.

Η Rimowa x Porsche Hand-Carry Case Pepita είναι περιορισμένης έκδοσης όπως αναφέραμς παραπάνω. Θα κατασκευαστούν μόνο 911 θήκες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Porsche από τις 21 Απριλίου 2022.