Οι τιμές των νέων Toyota Corolla & C-HR GR Sport στην Ελλάδα


Η νέα Toyota Corolla GR Sport και το C-HR GR Sport είναι διαθέσιμα πλέον στη χώρα μας με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές τους.

  • 3/3/2022

Οι νέες εκδόσεις GR Sport για την Corolla και το C-HR είναι πλέον διαθέσιμες στην ελληνική αγορά με την εγχώρια αντιπροσωπεία να δημοσιεύει και τις τιμές τους. Οι εξοπλιστικές εκδόσεις GR Sport είναι φυσικά εμπνευσμένες από το αγωνιστικό τμήμα της Toyota, την Toyota Gazoo Racing και φέρουν την αγωνιστική της αύρα στα best-seller μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας.

Εμφανισιακά, η μεν Toyota Corolla GR Sport ξεχωρίζει από την κυψελοειδή γρίλια στην πρόσοψη, τον δυναμικό πίσω διαχύτη με τα φιλέτα χρωμίου, αλλά και των ειδικής σχεδίασης δίχρωμων ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών. Φυσικά, δε λείπουν και τα λογότυπα GR Sport, ενώ το αμάξωμα είναι βαμμένο στο ειδικό γκρι χρώμα, που είναι αποκλειστικό για την συγκεκριμένη κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου hatchback.

Στην περίπτωση του Toyota C-HR GR Sport συναντάμε αντίστοιχες σπορ πινελιές με την παρόμοια και πιο δυναμική κυψελοειδή γρίλια εμπρός, νέας σχεδίασης πίσω προφυλακτήρα και ειδικής σχεδίασης δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Εντός της καμπίνας, οι αλλαγές και στα δύο μοντέλα εντοπίζονται στα σπορ καθίσματα με την επένδυση από συνθετικό δέρμα και κόκκινες ραφές και στο πιο σπορ μικρότερο τιμόνι.

Στα μηχανικά μέρη, οι νέες εκδόσεις GR Sport προσφέρονται αποκλειστικά με δύο επιλογές που αφορούν το υβριδικό σύστημα κίνησης και στα δύο μοντέλα. Η Corolla GR Sport και το C-HR GR Sport μπορούν να παραγγελθούν με το υβριδικό σύστημα με τον 1.800άρη κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική απόδοση 122 ίππων, ή με τον 2λιτρο κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική απόδοση 184 ίππων, με την μετάδοση να αναλαμβάνει το αυτόματο κιβώτιο CVT και στις δύο περιπτώσεις.

Αναλυτικά οι τιμές πώλησης των νέων Toyota Corolla GR Sport και C-HR GR Sport στη χώρα μας:

Corolla GR Sport 1.8 Hybrid 122 PS: 27.590 ευρώ

Corolla GR Sport 2.0 Hybrid 184 PS: 30.700 ευρώ

C-HR GR Sport 1.8 Hybrid 122 PS: 28.540 ευρώ

C-HR GR Sport 1.8 Ultimate Edition Hybrid 122 PS: 34.320 ευρώ

C-HR  GR Sport 2.0 Ultimate Edition Hybrid 184 PS: 36.580 ευρώ