Όλα έτοιμα για το International Athens Tuning Show 2007


Το International Athens Tuning Show 2007, το μεγαλύτερο event για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα θα είναι κοντά σας σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.
  • 18/9/2007
Το International Athens Tuning Show 2007, το μεγαλύτερο event για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα θα είναι κοντά σας σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Το φετινό show θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) μεταξύ 26-30 Σεπτεμβρίου 2007. Το απόλυτο event έρχεται ακόμα πιο δυνατό για να φέρει την Ελλάδα στο επίκεντρο της Διεθνούς αυτοκινητικής σκηνής με πάνω από 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου για τις ανάγκες των εκθετών- χορηγών και με ανεπανάληπτα side events για τους πολυάριθμους επισκέπτες. Τα παράλληλα events που θα λάβουν χώρα στον εξωτερικό χώρο έχουν σχεδιαστεί από την έμπειρη ομάδα της FUTURE PROMOTIONS με έναν και μοναδικό σκοπό. Να μην τα ξεχάσουμε ποτέ! Ακολουθούν μερικά μόνο από τα highlights του show:
  • LIVE ARENA: Ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον παγκοσμίου φήμης stunt man Terry Grant, κάτοχο 12 παγκοσμίων ρεκόρ, την καλύτερη ομάδα drift των Ιαπώνων πρωταθλητών D1 GP Team Orange, τους Βέλγους stunt bikers MAG Team Xtreme, τον επί 30 χρόνια record man Patrick Bourny με το μοναδικό φορτηγό που ‘στέκεται’ στις 2 ρόδες και τον Pascal Dragoto με το γνωστό μας Twingo με κινητήρα Jet 2.200 ίππων και τον διάσημο Ronnie "Rocket" Picardo που ‘έρχεται’ από τη Santa Pod για μοναδικές παραστάσεις στην καλύτερη LIVE ARENA της Ευρώπης.
  • ΜΑΧ LIVE STAGE: Οι καλύτεροι performers της ελληνικής και της διεθνούς show biz συναντιούνται με κεντρικούς παρουσιαστές τους συντελεστές του ανατρεπτικού MAX POWER.
  • TEST DRIVE TRACK: Το περιοδικό EVO δίνει τη δυνατότητα συνοδήγησης στα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς.
  • DYNOFIGHTERS: Πανέτοιμοι για live δυναμομετρήσεις σε μία μοναδική δοκιμασία που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.
  • MAX HOTEST WHEELS Βy Dunlop: Καλλιστεία αυτοκινήτων για την ανάδειξη του καλύτερου.
  • DBRAG: O διαγωνισμός που στις δύο προηγούμενες χρονιές διεξαγωγής του κατά τη διάρκεια του Athens Tuning Show χάρισε δύο παγκόσμια ρεκόρ θα είναι και φέτος κοντά μας με πολύ πιο έντονο ενδιαφέρον. Συνολική έκταση 94.000 τ.μ. θα φιλοξενήσει στον εσωτερικό στεγασμένο χώρο αντιπροσωπείες αυτοκινήτου & μοτοσικλέτας, αντιπροσώπους ειδών βελτίωσης, εταιρείες καυσίμων-λιπαντικών, εταιρείες λιπαντικών, dealers και φυσικά εκπροσώπους του Διεθνούς Aftermarket. Η Διεθνής Έκθεση Athens Tuning Show έχει τεθεί για ακόμη μία χρονιά υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, υποστηρίζοντας τον οργανισμό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ. To event «κινείται» με βενζίνη EKO KINITRON 100 Speed και «φοράει» ελαστικά TOYO TIRES. Συμμετέχουν οι εταιρείες CITROEN, HONDA, MITSUBISHI, RENAULT, SEAT, VOLGSWAGEN.