Ολοκαίνουριο site για την SEAT


Η SEAT Τεxνοκάρ λανσάρει το νέο της ιστότοπο www.seat.gr.

  • 22/7/2016

Μία ολοκαίνουρια ιστoσελίδα φιλική προς τον χρήστη, πλούσια σε χρήση εικόνων και με νέα δομή. Σημαντικότατο στοιχείο είναι ότι μιλάμε για «Responsive» ιστοσελίδα γεγονός που σημαίνει ότι προσαρμόζεται αυτόματα στις προδιαγραφές της συσκευής από την οποία κάνετε περιήγηση (smartphone, tablet...).

Η SEAT Τεχνοκάρ ανανεώνει την online παρουσία της με έναν νέο και μοντέρνο ιστότοπο απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη. Aκολουθώντας την νέα μορφή των διεθνών site της Μάρκας και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο πλατφόρμας ανάπτυξης αλλά και τεχνικών SEO (Search Engine Optimization), η νέα ιστοσελίδα www.seat.gr  βρίσκεται ήδη στον αέρα και σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε.  

Χάρη στην πλούσια χρήση των εικόνων μεγάλου μεγέθους και τη νέα δομή, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν πιο εύκολα στο νέο site της Ισπανικής Μάρκας απολαμβάνοντας μία πιο συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία.

Σκοπός της SEAT είναι να τραβήξει το ενδιαφέρον του χρήστη και να τον απορροφήσει στον κόσμο της μέσω του πλούσιου περιεχομένου, που βοηθά τον επισκέπτη να γνωρίσει με τον πιο ευχάριστο δυνατό τρόπο την ιστορία, τα  προϊόντα και το όραμα της Μάρκας για το μέλλον.

Καθώς η SEAT είναι μια Μάρκα που τη διακρίνει η καινοτομία και η οποία συμβαδίζει πάντα με τις τάσεις της εποχής, το νέο site είναι απόλυτα responsive και ανταποκρίνεται άψογα σε όλες τις κινητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα και tablet), επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν το πλήρες περιεχόμενο χωρίς προβλήματα όπου κι αν βρίσκονται.

Σε επόμενο στάδιο ανάπτυξης μέσα την χρονιά, το νέο site πρόκειται να ενσωματώσει και την εντελώς νέα εφαρμογή του καινούργιου, διαδραστικού, car configurator της SEAT όπου οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να φέρουν όποιο μοντέλο τους ενδιαφέρει ακριβώς στα μέτρα τους.  

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της SEAT!

www.seat.gr