Ώρα για κάμπινγκ με ένα Mini Countryman


Χάρη σε ένα πολύ ευέλικτο κιτ υπάρχει η δυνατότητα ενός ευέλικτου κάμπινγκ… στην οροφή ενός Mini!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: AUTOHOME
  • 12/10/2020

Τελευταία υπάρχει μία έντονη μόδα που επικρατεί κυρίως στις βόρειες χώρες. Οι μίνι αποδράσεις με το κατάλληλο κιτ οροφής που προσαρμόζεται και αναπτύσσεται σχετικά γρήγορα και εύκολα. Όπως για παράδειγμα αυτό της Autohome που μπορεί κανείς να το αναζητήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας στην τιμή των περίπου 3.000 ευρώ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η εγκατάσταση είναι εύκολη και περίπου όπως σε μια μπαγκαζιέρα. Μάλιστα και το σχήμα του κουβούκλιου που βρίσκεται μέσα η σκηνή έχει το αεροδυναμικό σχήμα μιας χαμηλής μπαγκαζιέρας ώστε να μην αλλοιώνει την αεροδυναμική του αυτοκινήτου.

Όταν ο χρήστης ανοίξει το πάνω μέρος τότε αυτό αναπτύσσεται με την τεσσάρων ελατηρίων μέσα σε θαλάμους αερίου (όπως στα αμορτισέρ). Ο χώρος που διαμορφώνεται όταν η σκηνή αναπτυχθεί πλήρως έχει μήκος 2,10 m και πλάτος 1,30 m ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν δύο άτομα.

Φυσικά το κιτ περιλαμβάνει μια αναδιπλούμενη αλουμινένια σκάλα ώστε να μπορούν τα άτομα να ανέβουν στην οροφή, ενώ στην σκηνή υπάρχει και LED φωτισμός, πόρτες και παράθυρα με φερμουάρ καθώς και σίτες για τα κουνούπια. Ότι πρέπει δηλαδή για μία απόδραση δίχως να αποχωριστείτε καθόλου το Mini σας.