Οργανωτικές αλλαγές στο BMW Group Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης


Με ισχύ από 1ης Νοεμβρίου 2014, ο κος Christoph v. Tschirschnitz παίρνει το τιμόνι του BMW Group Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης (12 χώρες) από τον Dr. Andrea Castronovo.

  • 24/9/2014

Με ισχύ από 1ης Νοεμβρίου 2014, ο κος Christoph v. Tschirschnitz παίρνει το τιμόνι του BMW Group Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης (12 χώρες) από τον Dr. Andrea Castronovo, ο οποίος μετά από 5 χρόνια στο Σάλτσμπουργκ θα μετακινηθεί στη Γερμανία ως υπεύθυνος του τομέα Διεθνών Εταιρικών Άμεσων και Ειδικών Πωλήσεων.

Ο Christoph v. Tschirschnitz αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Münster / Γερμανία με Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ειδικότητα στα Χρηματοοικονομικά, Μάρκετινγκ και Οργάνωση. Ξεκίνησε να εργάζεται στο BMW Group το 1992. Πέρασε από διάφορες διευθυντικές θέσεις όπως Διευθυντής Εταιρικού Σχεδιασμού, Συγχωνεύσεων & Εξαγορών, Διευθυντής Στρατηγικών Λιανικής & Ανάπτυξης Δικτύου, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ BMW Motorrad σε όλο τον κόσμο και Υπεύθυνος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ  BMW στις περιοχές Ασίας, Ειρηνικού, Αφρικής, Ανατολικής Ευρώπης. Από το 2008 κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου Fleet, Εταιρικών & Άμεσων Πωλήσεων για τη BMW Deutschland.

Ο Dr. Andrea Castronovo  διατελεί Πρόεδρος του BMW Group Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης από το 2010, έχοντας συμβάλλει ενεργά στην επιτυχία των μαρκών BMW και MINI στην περιοχή που επί της θητείας του αυξήθηκε από 7 σε 12 χώρες.