Όταν ψάχνεις φθηνό «φανοποιό» - Κινέζος επισκευάζει αυτοκίνητα με τούβλα, πλακάκια και τσιμέντο! (video)


Μπορεί να μην είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να επισκευάσει κανείς το αυτοκίνητό του, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. 

  • 20/3/2023

Φανοποιοί υπάρχουν πολλοί. Kαλοί, λιγότερο καλοί και όπως σε κάθε επαγγελματικό κλάδο, υπάρχουν και κακοί. Στην ιστορία μας πρωταγωνιστεί ένας Κινέζος «μάστορας» που τρέχει το κανάλι Mechanic Jack's Team και ο οποίος επισκευάζει αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές στο αμάξωμα. Η είδηση ωστόσο είναι ότι κάνει αυτή τη δουλειά χρησιμοποιώντας υλικά που βρίσκουμε συνήθως σε οικοδομές και όχι σε φανοποιεία.  

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video o Jack επισκευάζει το πίσω δεξί φτερό ενός BYD F3 χρησιμοποιώντας τούβλα και τσιμέντο! Μάλιστα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και δεν μπορεί να υποψιάσει κανέναν, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά. Το ίδιο αποτελεσματικός είναι όταν καλείται να επισκευάσει το καπό ενός minivan που έχει υποστεί ζημιά από σφοδρή χαλαζόπτωση.

Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιεί πλακάκι και κόλλα ενώ καταφέρνει στο τέλος να κάνει το όχημα σαν καινούργιο. Προφανώς δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο επισκευάζει τα αυτοκίνητα ο Jack επηρεάζει σημαντικά την ασφάλεια των οχημάτων. Ωστόσο, ακόμα και έτσι, η δουλειά του απαιτεί υψηλή τεχνική και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Δείτε το video…