ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η «REVENTON» ΚΑΙ ΤΟ MITSUBISHI ECLIPSE


Ενας νεαρός Ουκρανός λάτρης των οχημάτων της Lamborghini ενθουσιάστηκε όταν η εταιρεία παρουσίασε την Reventόn και έβαλε σκοπό ζωής να οδηγήσει μία.

  • 26/11/2013
Ενας νεαρός Ουκρανός λάτρης των οχημάτων της Lamborghini ενθουσιάστηκε όταν η εταιρεία παρουσίασε την Reventόn και έβαλε σκοπό ζωής να οδηγήσει μία. Βεβαίως, αυτό είναι δύσκολο (στην καλύτερη περίπτωση) καθώς μόλις 20 οχήματα διατέθηκαν στην αγορά (και ένα κατασκευάστηκε για να εκτίθεται στο μουσείο της), ωστόσο ο νεαρός βρήκε τη... λύση. Αποφάσισε να μετατρέψει το Mitsubishi Eclipse που κατείχε σε Reventόn! Καθότι κοσμηματοποιός στο επάγγελμα, διέθετε τα χαρίσματα της δημιουργικότητας και της υπομονής, στοιχεία που τον βοήθησαν στην προσπάθειά του. 
 
Χρειάστηκε δύο χρόνια για να ολοκληρώσει το έργο του, δηλαδή να μετατρέψει το αμάξωμα του ιαπωνικού οχήματος σε ρεπλίκα του ιταλικού. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι αρκετά ακριβές με το πρωτότυπο και, δίκην αστεϊσμού, το αυτοκίνητό του μπορεί να θεωρηθεί η μοναδική... «τετραθέσια Reventόn» στον κόσμο.