Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 4 θα είναι οι Aston Martin στη νέα ταινία του James Bond


Ο πιο διάσημος πράκτορας του κόσμου έχει αν μη τι άλλο εξαιρετικό γούστο. Και στις κυρίες με τις οποίες κυκλοφορεί και στα αυτοκίνητα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/10/2019

Οι δεσμοί της Aston Martin με το σύστημα που κινείται γύρω από τις ταινίες του James Bond είναι μακροχρόνιοι και στενοί. Άλλωστε και αυτοκινητοβιομηχανία και ο πιο γνωστός πράκτορας του κόσμου προβάλλουν με κάθε ευκαιρία τη «βρετανικότητα».

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας λοιπόν σε κάθε ταινία μια Aston Martin θα κάνει οπωσδήποτε την εμφάνισή της σε κάθε ταινία. Πρωταθλήτρια στις εμφανίσεις η DB5, που σχεδόν έχει ταυτιστεί με τον 007, η οποία στις 24 μέχρι στιγμής ταινίες μετρά 8 παρουσίες. Οι οποίες θα γίνουν εννέα στην 25η ταινία με τίτλο No Time To Die, τα γυρίσματα της οποίας δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Μέχρι πρότινος οι Aston martin που θα μετείχαν ήταν συνολικά τρείς, καθώς πέρα από την DB5 θα εμφανιζόταν και η επίσης κλασική V8 Vantage που ο 007 την είχε οδηγήσει για πρώτη φορά πριν από 3 και πλέον δεκαετίες -στο The Living Daylights- καθώς και η εντυπωσιακή Valhalla.

Τελευταία πάντως προστέθηκε και μια ακόμα, που δεν είναι άλλη από την πολύ όμορφη DBS Superleggera, την πιο σπορ εκδοχή της DB11. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως για την DBS υπάρχει μια ειδική έκδοση… James Bond, η οποία προέκυψε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης μισού αιώνα από την πρεμιέρα της ταινίας On Her Majesty’s Secret Service, που ήταν η έκτη στη σειρά.