Παιδικά παιχνίδια online από τη Ford


Σε μία προσπάθεια να δώσει λίγη χαρά και να προσφέρει μία δημιουργική απασχόληση στα παιδιά που μένουν σπίτι, λόγω Κορωνοϊού,  η Ford δημιούργησε ένα ψυχαγωγικό ιστότοπο με απλά παιχνίδια και γρίφους.

  • μιχαλης κατωποδης
  • 31/3/2020

Χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση https://www.fordfamilyfunhub.com/ η Ford έριξε στη μάχη κατά του Κορωνοϊού, ένα ακόμη όπλο. Μόνο που, στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχει να κάνει με την παροχή βοήθειας προς τις αρχές ή την κατασκευή ιατροφαρμακευτικού υλικού. Έχει να κάνει με τα παιδιά και με τις ατελείωτες ώρες που αναγκάζονται να περνάνε κλεισμένα στο σπίτι, με αρνητικά αποτελέσματα τόσο για τα ίδια, όσο και για τους γονείς τους.

Εύκολο ως υλοποίηση αλλά ταυτόχρονα ουσιαστικό, αφού μπορεί να προσφέρει μερικές ώρες ξεγνοιασιάς, το νέο site της Ford προσφέρει μία σειρά από λαβύρινθους, σκίτσα με θέματα αυτοκίνητά της για να τα χρωματίσουν τα παιδιά και διπλές εικόνες όπου πρέπει να εντοπίσουν τις διαφορές. Όλο αυτό το υλικό μπορεί να κατέβει με τη μορφή pdf και, αφού τυπωθεί, να δώσει χαρά στους μικρούς μας φίλους. Ανάλογα σκίτσα έχουν ήδη ετοιμάσει o Ian Callum για την Aston Martin Vanquish 25 και άλλοι.

Πρόκειται για μία χρήσιμη κίνηση η οποία μάλλον σύντομα θα βρει μιμητές. Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε αναγκάζουν τους πάντες να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Και αφού εξασφαλίζουμε στο βαθμό που μπορούμε τα βασικά, την ασφάλεια, σειρά έχουν τα δευτερεύοντα, όπως τρόποι για να παραμένουμε δημιουργικοί εντός σπιτιού, τις μέρες της καραντίνας.