Πακέτα αναβάθμισης για το εμβληματικό Land Rover Defender


Η νέα γενιά του Land Rover Defender βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο, το εμβληματικό off-roader δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πακέτα αναβάθμισης που προσφέρει η ίδια η Land Rover.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 31/7/2019

Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδεικνύεται για πολλοστή φορά το εμβληματικό Land Rover Defender, με τη βρετανική φίρμα να δημιουργεί ένα πλήρες πακέτο αναβαθμίσεων οι οποίες απευθύνονται σε οχήματα που έχουν πραχθεί μεταξύ του 1994 και του 2016.

Ειδικότερα, τα οχήματα που έχουν παραχθεί από το 1994 αποκτούν πρόσβαση σε νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18 ιντσών, για εκείνα με ημερομηνία παραγωγής από το 2007 έως και το 2016, η βρετανική φίρμα προσφέρει το πακέτο αναβάθμισης της ανάρτησης.

Αντιστοίχως για τα Defender που εφοδιάζονται με τον πετρελαιοκινητήρα των 2,2 λίτρων και έτος παραγωγής από το 2012, η Land Rover προσφέρει ένα πακέτο αναβάθμισης ισχύος, με την ιπποδύναμη του τετρακύλινδρου συνόλου να αυξάνεται κατά 40 ίππους φτάνοντας τους 162.

Τέλος, για τις ισχυρότερες-οκτακύλινδρες εκδόσεις του αυτοκινήτου η Land Rover προσφέρει το πακέτο που περιλαμβάνει αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, νέο setup αναρτήσεων και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.