Πάλι τα ίδια! Νέος τραυματισμός του Jay Leno μετά από ατύχημα με μοτοσυκλέτα


O 72χρονος παρουσιαστής θα πρέπει να κάνει άμεσα ένα... ευχέλαιο. Δεν πρόλαβε να πάρει εξιτήριο και μπήκε ξανά στο νοσοκομείο.

  • 27/1/2023

Ήταν μέσα Νοεμβρίου όταν ο Jay Leno μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη που έγινε στο γκαράζ του, προκαλώντας τους μια σειρά από εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο που πήρε ο Αμερικανός παρουσιαστής, είδε ξανά την τύχη να του… χαμογελάει αφού είχε ατύχημα με μοτοσυκλέτα και αναγκάστηκε να μπει εκ νέου για νοσηλεία αφού είχε σπάσει την κλείδα και μερικά πλευρά.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ατύχημα συνέβη στο Las Vegaς, στις 17 Ιανουαρίου, ενώ οδηγούσε μια vintage μοτοσυκλέτα. Όταν προσπάθησε να μπει σε ένα πάρκινγκ, διαπίστωσε ότι υπήρχε απλωμένο στο έδαφος ένα σύρμα, ωστόσο όταν το κατάλαβε ήταν πολύ αργά για να αντιδράσει. Έτσι έπεσε και τραυματίστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα

Έχοντας δει το πανικό που προκλήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τον πρώτο του τραυματισμό, αποφάσισε αυτή τη φορά να κρατήσει μυστικό το ατύχημα και να το αποκαλύψει εφόσον αναρρώσει. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι πλέον είναι απολύτως και καλά και νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στα γυρίσματα της εκπομπής του «Jay Leno’s Garage».