Παρκαδόρος τα χάνει και “καρφώνει” μια Ferrari LaFerrari πάνω σε σταθμευμένα δίκυκλα (video)


Το περιστατικό συνέβη στο Μονακό, μπροστά στα έντρομα μάτια του ιδιοκτήτη, ο οποίος εξοργίστηκε βλέποντας το αξίας 3.000.000€ αυτοκίνητό του να κινείται ανεξέλεγκτα.

  • 23/8/2022

Κάθε φορά που απλώνεις το χέρι και δίνεις το κλειδί του αυτοκινήτου σου σε έναν παρκαδόρο, σε κυριεύει ένας μικρός φόβος για το πως θα του συμπεριφερθεί. Αυτός ο φόβος εξαφανίζεται τη στιγμή που παραλαμβάνεις ξανά τα κλειδιά και βλέπεις ότι το όχημά σου είναι... σώο και ασφαλές.

Αυτή την ανακούφιση δεν κατάφερε να τη βιώσει ο ιδιοκτήτης της Ferrari LaFerrar iπου πρωταγωνιστεί στο παρακάτω video αφού ο παρκαδόρος που ανέλαβε να του επιστρέψει το αυτοκίνητο τα έκανε μαντάρα.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα όλα δείχνουν ότι κυλάνε τέλεια. Ο παρκαρδόρος επιστρέφει το όχημα στη θέση του για να το παραλάβει ο ιδιοκτήτης, ωστόσο αργεί να ανοίξει την πόρτα για να βγει και εκεί αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια ανησυχίας.

Μετά από λίγο ανοίγει την πόρτα και βγαίνει ενώ ο κινητήρας συνεχίζει να λειτουργεί. Όμως, με το που πατάει το πόδι του στον δρόμο το αυτοκίνητο κυλάει προς τα μπροστά και πέφτει, όχι με δύναμη είναι η αλήθεια, πάνω σε δύο παρκαρισμένα δίκυκλα. Ο παρκαδόρος μόλις αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο κινείται έκανε ένα σάλτο και προσπάθησε να κάτσει ξανά στη θέση του οδηγού και να το ακινητοποιήσει, αλλά δυστυχώς ήταν αργά....

Όλο το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη της Ferrari LaFerrari ο οποίος αναμενόμενα εξοργίστηκε και ζήτησε σε έντονο ύφος από τον παρκαδόρο να βγει έξω από το αυτοκίνητο.

Δείτε το video...