Παρουσιάστηκε το Rimac C_Two και στις ΗΠΑ


Στο μακρινό Los Angeles έκανε την πρεμιέρα του το πιο πρόσφατο ηλεκτρικό της κροατικής εταιρίας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 21/8/2018

Η Rimac είναι μία εταιρία από την Κροατία που έχει καταφέρει να μπει σιγά σιγά ανάμεσα στους κατασκευαστές με ηλεκτρικά supercar. Μάλιστα είχε γίνει ευρέως γνωστή μετά το ατύχημα που είχε ο Richard Hammond, ο παρουσιαστής του The Grand Tour, με το Concept One.

Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός και ήδη το C_Two έχει κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο σαλόνι της Γενεύης. Και τώρα οι Κροάτες καταφέρνουν να τραβήξουν ξανά τα φώτα της δημοσιότητας παρουσιάζοντας την California Edition που ξεχωρίζει από την όμορφη μπλε βαφή (Mexican Blue, όπως ονομάζεται).

Αξιοσημείωτο είναι πως στο εσωτερικό του C_Two με το όμορφο σαλόνι υπάρχουν πίσω από τα δύο καθίσματα ειδικοί χώροι αποθήκευσης δύο μπουκαλιών σαμπάνιας μαζί με κρυστάλλινα ποτήρια. Μία έμπνευση μάλλον άστοχη και παρμένη από πιο ταιριαστά μοντέλα τύπου Rolls-Royce και Bentley.

Υπενθυμίζεται πως το C_Two εφοδιάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, αποδίδει συνολικά 1.914 PS και 2.300 Nm και έχει το 0-100 σε λιγότερο από 2 sec με τελική στα 415 km/h. Τουλάχιστον αυτά ισχυρίζονται οι Κροάτες…