Πάρτι γενεθλίων σε 3 μοντέλα της Porsche (βίντεο)


Το πρωτότυπο της 918 Spyder, η 911 Turbo της σειράς 993 και η 718 RS 60 έχουν όλα γενέθλια αυτή την περίοδο και η Porsche φρόντισε να τα γιορτάσει στο μουσείο της.

  • 26/3/2020

Το ιδανικό, βέβαια, θα ήταν αυτή η επέτειος να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις και να γιορταστεί με μεγαλοπρέπεια στην έκθεση της Γενεύης, εκεί από όπου ξεκίνησαν πολλά από τα μοντέλα της εταιρίας. Φέτος όμως, ελέω Κορωνοϊού, η έκθεση ακυρώθηκε. Ως εκ τούτου, η Porsche επέλεξε ένα εναλλακτικό σχέδιο για να τιμήσει τρία από τα μοντέλα του παρελθόντος της.

Με σειρά παλαιότητας, το πρώτο είναι η 718 RS 60, η οποία παρουσιάστηκε 60 χρόνια πριν. Επρόκειτο για ένα από τα αγωνιστικά της εταιρίας, το οποίο μάλιστα κατάφερε να κερδίσει αρκετές νίκες σε διάφορους αγώνες, εκείνη τη χρονιά που παρουσιάστηκε. Το δεύτερο είναι η 911 Turbo, της γενιάς 993, που ήταν και η τελευταία αερόψυκτη για την 911. Αυτή παρουσιάστηκε πριν από 25 χρόνια, με ισχύ σχεδόν ανάλογη της απλής σήμερα 911…

Τρίτη και τελευταία έρχεται η 918 Spyder, η οποία παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο πριν από 10 χρόνια, επίσης στην έκθεση της Γενεύης. Το πρώτο υβριδικό υπεραυτοκίνητο της φίρμας. Το βίντεο που ακολουθεί δεν μας προσφέρει στιγμές δράσης αλλά την προετοιμασία της Porsche να γιορτάσει αυτά τα τρία μοντέλα. Ένα «behind the scenes» που περιλαμβάνει το στήσιμο και την φωτογράφηση. Ως εκ τούτου, στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να περιμένουμε και το κυρίως υλικό.