Πατέρας τρύπησε τα λάστιχα και έσπασε τα τζάμια στη BMW του γιου του, για... καλό σκοπό


Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ωστόσο ο στόχος του είχε επιτευχθεί. 

  • ΦΩΤΟ: @AytoLogrono - Twitter
  • 8/3/2023

Όχι, δεν πρόκειται για μία πράξη βανδαλισμού ή εκδίκησης.

Η συγκεκριμένη ΒMW Σειρά 3 coupe έχει σκασμένα λάστιχα γιατί ένας πατέρας θέλησε να μην επιτρέψει στον μεθυσμένο γιο του να οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Logrono της Ισπανίας, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου, όταν φάνηκε ένα άτομο να σκάει τα λάστιχα ενός οχήματος σε πάρκινγκ της περιοχής.

Όταν ο δράστης έφυγε, ακολουθήθηκε από περιπολικό και σταμάτησε λίγα μέτρα μετά, έχοντας στη θέση του συνοδηγού έναν μεθυσμένο άνδρα, 32 ετών.

Ο δράστης ήταν ο πατέρας, που αρχικά είχε προσπαθήσει να πείσει τον γιο του να μην οδηγήσει και να του δώσει τα κλειδιά, αλλά αποτυγχάνοντας σε αυτό, αποφάσισε να αχρηστεύει τα λάστιχα της BMW του γιου του.

Μαζί έσπασε κι όλα τα παράθυρα της Σειράς 3, στην προσπάθειά του να τη βγάλει τελείως εκτός χρήσης.

Ο νόμος, όμως, δεν τα λαμβάνει υπόψη του αυτά, και έτσι ο δράστης τιμωρήθηκε με πρόστιμο που μπορεί να πληρώσει από 6 ως 24 μήνες, με δεδομένη την οικονομική κατάσταση του θύματος και το κόστος της ζημιάς που προκλήθηκε. Ο πατέρας κινδυνεύει, πάντως, και με φυλάκιση 1-3 ετών, αν ο γιος αποδείξει πως με αυτές τις ζημιές τίθεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. 

Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα.