Πενταετής εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα μοντέλα της Audi!


Aπό την 1η Ιουνίου του 2014 όλα τα μοντέλα της Audi θα έχουν πλέον εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.

  • 6/6/2014

Tα τελευταία χρόνια το οικονομικό περιβάλλον χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και αβεβαιότητα, δύο έννοιες που λειτουργούν ανασταλτικά στην απόφαση αγοράς των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτου.

Σε αυτό το περιβάλλον έχουμε επιτύχει την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και υπηρεσιών μετά την πώληση, με σημαντική αύξηση σε όλους τους επιμέρους ποιοτικούς δείκτες.

Η πελατοκεντρική μας προσέγγιση έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες μας οι οποίοι μας έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια στην κορυφή των πωλήσεων της πολυτελούς κατηγορίας, ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί σημαντικά η πιστότητά τους προς το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi της Kosmocar A.E.

Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας, την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε, αλλά και το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον στο οποίο δρουν οι πελάτες μας, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο την σχέση μας μαζί τους προσφέροντας σε όλα τα αυτοκίνητα Audi που θα πωλούνται από 01/06/2014 Εργοστασιακή Εγγύηση 5 ετών ή 100.000χλμ. Διευκρινίζεται εδώ ότι τα χιλιόμετρα αυτά είναι σημαντικά περισσότερα από τα μέσα διανυόμενα χιλιόμετρα των πελατών μας σε μια 5ετία.

Με τον τρόπο αυτό  ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας, και ταυτόχρονα θωρακίζουμε την επένδυσή τους στα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.