Pininfarina Batista: Στα άδυτα του ηλεκτροκίνητου hypercar των 1.900 ίππων (Video)


Με τη βοήθεια του Nick Heidfeld η Mahidra ξεδιπλώνει τις εξωτικές προδιαγραφές ενός ηλεκτροκίνητου hypercar 1.900 ίππων. Tου εκθαμβωτικού Pinininfarina Batista.

  • 14/7/2020

Μπορεί το Pininfarina Battista να μην έχει περάσει ακόμα στην παραγωγή, ωστόσο, διεκδικεί ήδη τον τίτλο ενό εκ των ταχύτερων και ισχυρότερων ηλεκτρικών οχημάτων που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τα επόμενα χρόνια.

Με τη βοήθεια του Nick Heidfeld, πρώην πιλότου της Formula 1 και νυν δοκιμαστή της Mahindra Racing έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στα άδυτα του ηλεκτροκίνητου hypercar και να γνωρίσουμε τις εξωτικές προδιαγραφές του.

Το Batista εφοδιάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 1.900 ίππων και με μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 120 kWh, οι οποίες εξασφαλίζουν αυτονομία 500 χιλιομέτρων.

Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα, το Batista θα έχει την ικανότητα να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 2,0 δευτερόλεπτα.

Τα υπόλοιπα ωστόσο μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί παίρνοντας μιας γεύση για το πώς θα μοιάζει το ηλεκτροκίνητο μέλλον των υπεραυτοκινήτων αυτού του πλανήτη.