Pirelli Calendar 2015: Έρχεται πιο... καυτό!


Η πρώτη γεύση από το… καυτό ημερολόγιο της Pirelli για το 2015!

  • 14/11/2014

Μετράει περισσότερο από μισό αιώνα ζωής και είναι το πιο διάσημο ημερολόγιο του κόσμου. Ο λόγος βεβαίως για το Pirelli Calendar που επανέρχεται το 2015 ακόμα πιο... πικάντικο.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι η εορταστική βερσιόν των 50 χρόνων του 2014 αποτέλεσε ουσιαστικά ένα flashback του Calendar της χρονιάς 1986. Το ιδιαίτερο της βερσιόν του Pirelli Calendar 2014, ήταν ότι βασιζόταν στο ημερολόγιο του 1986 και συγκεκριμένα στην έκδοση που δεν κυκλοφόρησε (εκείνη την χρονιά είχαν δημιουργηθεί δύο εκδόσεις, μια στην Ιταλία, που προτιμήθηκε τελικά και μια στην Αγγλία) και αποτελούσε έργο του φωτογράφου Χέλμουτ Νιούτον. Πάνω σε αυτό, οι υπεύθυνοι του ημερολογίου έκαναν μερικές προσθήκες, με φωτογραφίες που τραβηχτήκαν πέρσι στη Νέα Υόρκη.

Στη φετινή έκδοσή του, το Pirelli Calendar επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά με μοντέλα που ξεφεύγουν ακόμα και από τα καθιερωμένα από πλευράς σωματότυπου, όπως η Candice Huffine, ενώ την ομορφιά τους καταθέτουν μοντέλα όπως η Isabeli Fontana, Adriana Lima, Karen Elson, Gigi Hadid, Sasha Luss, Joan Smalls, Raquel Zimmermann και Natalia Vodianova.

Την φωτογράφιση του φετινού ημερολογίου επιμελήθηκε ο γνωστός αμερικανός φωτογράφος μόδας Steven Meisel στη Νέα Υόρκη, ενώ το «look» των μοντέλων είναι έργο της Carine Roitfeld. Η πλήρης παρουσίαση του ημερολογίου αναμένεται να γίνει την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο Μιλάνο και το Car and Driver θα την παρακολουθήσει από κοντά. Μέχρι τότε όμως θα σας αφήσουμε να πάρετε μια γεύση από τα πανέμορφα μοντέλα του Pirelli Calendar 2015 μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε για εσάς. Καλή σας διασκέδαση.