Πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια της νέας Porsche Panamera!


Με ένα νέο teaser η γερμανική εταιρία επιβεβαίωσε την επίσημη παρουσίαση της νέας Panamera στις 26 Αυγούστου.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: PORSCHE
  • 20/8/2020

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Porsche του νέου ρεκόρ της Panamera στην περιβόητη πίστα του Nurburgring οι Γερμανοί ανακοινώνουν την ημερομηνία της νέας εκδοχής του μοντέλου.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα facelift που έχει προγραμματισθεί εδώ και καιρό και αυτό που αναμένουμε θα είναι κάποιες διακριτικές αλλαγές στο αμάξωμα, στα φωτιστικά σώματα και στους προφυλακτήρες.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις στην γκάμα των κινητήρων πέρα από κάποιες βελτιώσεις στα σημεία. Έτσι, ο τρίλιτρος V6 με τα 330 PS και τα 450 Nm λογικά θα βρίσκεται στην βάση της γκάμας και ψηλότερα η Panamera S με τα 440 PS και τα 550 Nm.

Ακόμη ψηλότερα θα υπάρχει η GTS των 460 PS με τον twin-turbo V8 χωρητικότητας 4,0 lt, η Turbo που έκανε και το ρεκόρ καθώς και η νέα Turbo S E-Hybrid (η τωρινή αποδίδει 670 PS).

Φήμες κάνουν λόγο για μια πολύ ισχυρότερη έκδοση της Panamera που θα φτάνει σε ισχύ τα 750 άλογα. Κάτι που θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε απολαύστε το ρεκόρ της Panamera από την θέση του οδηγού.