Πληθώρα βραβείων για τη Jeep!


Σημαντικές διακρίσεις για τρία μοντέλα της εταιρείας.

  • 12/11/2013

Jeep Wrangler - το πιο «καυτό» 4x4-SUV! 

To Jeep Wrangler αναγνωρίσθηκε ως το πιο «καυτό 4x4-SUV’ για τέταρτη συνεχή χρονιά από την έκθεση SEMA (Specialty Equipment Market Association ) 2013, η οποία άνοιξε τις πύλες της στο φαντασμαγορικό Las Vegas στις 3 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις βελτιώσεων και προϊόντων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Το βραβείο της SEMA αναδεικνύει τα μοντέλα εκείνα που αποτελούν την καλύτερη πλατφόρμα για την ανάδειξη των αξεσουάρ και των προϊόντων των κατασκευαστών ειδικού εξοπλισμού.

O Pietro Gorlier, πρόεδρος της Mopar (εταιρεία ανταλλακτικών και αξεσουάρ, μέλος της Chrysler Group LLC), , παρέλαβε το βραβείο και μεταξύ άλλων είπε: «Οι συνεχείς διακρίσεις του Wrangler αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας του μοντέλου αλλά και της εργασίας που έχει γίνει από την Mopar στην ανάπτυξη αξεσουάρ και ποιοτικών εξαρτημάτων υψηλής απόδοσης».

Jeep Grand Cherokee SRT - SUV της χρονιάς!

Το Jeep Grand Cherokee SRT αναγνωρίστηκε ως το SUV της χρονιάς στα φετεινά βραβεία αυτοκινήτου Esquire. Οι συντάκτες του περιοδικού Esquire είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν αρκετά αυτοκίνητα προκειμένου να επιλέξουν εκείνα που αναδείχθηκαν στο θεσμό «2013 Esquire Car Awards».

«Το νέο Jeep Grand Cherokee SRT προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις και πολυτέλεια σε ένα μυώδες αμάξωμα με στυλ» είπε ο Ralph Gilles, Πρόεδρος της SRT Brand and Motorsports, Chrysler Group LLC. «Το βραβείο SUV της χρονιάς, μας βοηθάει να ξεχωρίσουμε από τους ανταγωνιστές μας και να απευθυνθούμε στους ενθουσιώδεις οπαδούς της μάρκας με τον μοναδικό χαρακτήρα, τις αξίες την τεχνολογία, και την δύναμη του εν λόγω μοντέλου».

Jeep Grand Cherokee - Το καλύτερο SUV

To Jeep Grand Cherokee, το πλέον βραβευμένο SUV όλων των ετών και το μοντέλο που καθιέρωσε την κατηγορία των premium SUV, πρόσθεσε άλλο ένα βραβείο γοήτρου στην μεγάλη λίστα διεθνών διακρίσεων του. Απέσπασε το βραβείο Middle East Motor Awards (ΜΕΜΑ) ως το καλύτερο SUV 2013.

Το βραβείο ΜΕΜΑ είναι το πιο σημαντικό στη Μέση Ανατολή ενώ τα μοντέλα που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό κρίνονται από μια ομάδα εξειδικευμένων δημοσιογράφων αυτοκινήτου.

Tο νέο Jeep Grand Cherokee για μια ακόμη φορά επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των Premium SUV προσφέροντας ένα πρωτόγνωρο συνδυασμό κορυφαίας οικονομίας καυσίμου και αυτονομίας – για τα μέτρα της κατηγορίας - ποικιλία κινητηρίων συνόλων, τις θρυλικές εκτός δρόμου ικανότητες, αψεγάδιαστη ποιότητα, εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά, καθώς και πλήθος προηγμένων όσο και φιλικών προς τον χρήστη τεχνολογιών άνεσης και ασφάλειας.