Ποιά είναι αυτή η... περίεργη Ferrari;


Οι συντελεστές του ιστολογίου «The Supercar Blog» εντόπισαν, φωτογράφισαν και δημοσίευσαν στο διαδίκτυο αυτήν την «περίεργη» Ferrrari, για την οποία δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, ως τώρα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: THE SUPERCAR BLOG.
  • 7/5/2021

Στη φωτογραφία, βλέπουμε ένα νέο όχημα της Ferrari τα οποίο είναι στο στάδιο της εξέλιξής και το οποίο διακρίνεται για τη διαμόρφωση του πίσω μέρους του αμαξώματός του και την αεροτομή που υπάρχει εκεί. 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι’ αυτό. Ωστόσο, κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για το όχημα που έχει την κωδική ονομασία «F125 TDE» («Tour de España») και είναι δημιούργημα των ανθρώπων που στελεχώνουν το τμήμα «Special Projects» της Ferrari.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πιθανότατα είναι ειδική παραγγελία κάποιου πελάτη της εταιρείας τού Maranello και συνεπώς μοναδικό. Με δεδομένο ότι διαθέτει πινακίδες κυκλοφορίας του Ντουμπάι, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε την εθνικότητα (και την οικονομική κατάσταση) του παραγγελιοδότη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα το αμάξωμα αυτής της Ferrari βασίζεται σε αυτό της F12tdf και έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους της Carrozzeria Touring Superleggera. Στη φωτογραφία, μπορούμε να δούμε πώς έχει διαμορφωθεί το πίσω μέρος του, με τους εκεί θόλους των τροχών και την αεροτομή να αποτελούν ενιαίο σύνολο.

Επίσης, διακρίνεται η διπλή απόληξη της εξάτμισης η οποία είναι διαμορφωμένη στην άκρη του αμαξώματος και δεν βρίσκεται χαμηλά στον προφυλακτήρα. Ο τελευταίος ενσωματώνει μια μικρή πτέρυγα και τον αεροδυναμικό διαχύτη, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν πίσω φώτα. Το πιθανότερο είναι αυτά να συνίστανται από λωρίδα LED. 

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.