Ποια είναι η περίεργη Bugatti Chiron που βλέπετε;


Ανήκει στον οίκο βελτιώσεων Mansory που ζητά περίπου 4,25 εκατομμύρια ευρώ για να την παραχωρήσει στο νέο της ιδιοκτήτη.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 10/6/2019

Όπως συνηθίζεται ένα hypercar όπως είναι η Chiron αποκτά περισσότερη αξία όσο περνά ο χρόνος. Ειδικά όταν έχει δεχθεί διάφορες αναβαθμίσεις όπως έχει κάνει η Mansory προσθέτοντας διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα από πανάκριβο ανθρακόνημα. Και όχι μόνο.

Οι τροχοί αποτελούν μια και μόνο κατασκευή και ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το αυτοκίνητο. Πίσω διακρίνεται η μεγάλα φτερούγα που χάσκει αδιάκριτα ενώ χαμηλότερα υπάρχει ένας τεράστιος διαχύτης. Εννοείται πως οι απολήξεις και το σύστημα εξαγωγής είναι «πειραγμένο» για σούπερ ήχο. Η Mansory λέει πως η συγκεκριμένη Chiron έχει μόλις 23 km στο κοντέρ της.

Προφανώς κάποιος θέλει να βγάλει εύκολο χρήμα και καλό θα ήταν η Bugatti να αποφεύγει τους πελάτες-τυχοδιώκτες που δεν είναι αντάξιοι της φήμης ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Ακόμη και έτσι, τα χρήματα που ζητά η Mansory (ή όποιος «επενδυτής» βρίσκεται από πίσω) θεωρούνται πολλά αφού ήδη στο διαδίκτυο τρέχει μεταχειρισμένη Chiron με 1 εκ. ευρώ. Ακόμη και η καινούργια Chiron Sport κοστίζει… μόλις 2,65 εκ. ευρώ.