Ποιό είναι το καλύτερο σπορ αυτοκίνητο του 2018 για το Motor Trend; (Video)


To μεγάλο αμερικάνικο περιοδικό κάνει την φημισμένη ετήσια κόντρα μεταξύ των καλύτερων σπορ αυτοκινήτων της χρονιάς και αναδεικνύει το καλύτερο. 
 

  • 22/9/2018

Πρόκειται για κάτι σαν θεσμό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η ετήσια συνάντηση των κορυφαίων μοντέλων του πλανήτη και η απόφαση των δημοσιογράφων και δοκιμαστών του Μotor Trend για το ποιο είναι το αυτοκίνητο της χρονιάς.

Για το 2018 οι διαγωνιζόεμνοι ήταν αρκετοί και ιδιαίτερα σημαντικοί. Πρώτα ήταν η "αγία τριας" του 2018, η McLaren 720S, η Porsche GT2 RS και η Lamborghini Huracan Performante. Mαζί τους και αυτοκίνητα όπως τα  Chevrolet Corvette ZR1, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, Mazda MX-5 Miata, Honda Civic Type R, BMW M5, Audi TT RS, Ford Mustang GT, Kia Stinger GT, και η νέα Aston Martin Vantage.

Οι συντάκτες του περιοδικού κατέληξαν μετά από εξαντλητικές δοκιμασίες στην πίστα, ότι παρά το ότι έχασε το στέμμα στο Νurbugring, η Lamborghini Performante είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του 2018, χάρη κυρίως στο ενεργό αεροδυναμικό σύστημα ALA.

Στα βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τις δοκιμασίες αλλά και την κόντρα της χρονιάς, με όλα τα αυτοκίνητα στημένα στην ευθεία και έναν τελικό νικητή. Απολαύστε τις μοναδικές εικόνες του Motor Trend και των συνεργατών του.