Ποιο είναι το μυστηριώδες μοντέλο που ετοιμάζει η Lexus;


H ιαπωνική εταιρία ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα concept που θα αντιπροσωπεύει το τι θα δούμε στα επόμενα χρόνια.

  • KEIMENΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 1/2/2021

Μέχρι στιγμής πολύ λίγα πράγματα μπορούμε να διακρίνουμε από τις δύο σκοτεινές εικόνες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Lexus. Από τα ελάχιστα που φαίνονται μπορούμε να υποθέσουμε πως πρόκειται για ένα crossover με το τονισμένο πίσω ανάγλυφο να διαμορφώνει μια πτέρυγα.

Στα άκρα βρίσκονται τα λεπτά φωτιστικά σώματα που μοιάζουν να εκτείνονται και να αγκαλιάζουν το λογότυπο με την ονομασία της εταιρίας. Μπροστά μπορούμε να υποθέσουμε με βεβαιότητα πως θα υπάρχει η χαρακτηριστική τεράστια μάσκα που θα φτάνει μέχρι κάτω στον προφυλακτήρα, ενώ πέρα από τους προβολείς εντύπωση προκαλεί ένα φως στο μέσο το οποίο μάλλον πρέπει είναι το φωτιζόμενο λογότυπο.

Το εντυπωσιακό concept αναμένεται να αποκαλυφτεί κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη με την εταιρία να αναφέρει στην ανακοίνωση της πως προχωρά στα νέας γενιάς Lexus. Εντός το 2021 θα παρουσιαστεί το πρώτο μοντέλο αυτής της νέας εποχής, η οποία θα σχηματίζεται από το επόμενο έτος με την παρουσίαση νέων μοντέλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νέο concept της Lexus κρύβει ένα νέο σύστημα πρόωσης με την ονομασία Direct4. Είναι ένα ηλεκτρικό σύστημα που θα έχει σχεδιαστεί τόσο για οχήματα μηδενικών ρύπων όσο και για υβριδικά. Και δεν αποκλείεται να δούμε το πρώτο plug-in υβριδικό της Lexus αφού η Toyota έχει ήδη έτοιμη την διάταξη από το RAV4.