Ποιο είναι το νέο ρεκόρ που έκανε η Nissan; (video)


Συγκεκριμένα η Nissan Mέσης Ανατολής κατάφερε να σχηματίσει το μεγαλύτερο αριθμητικά κινούμενο κομβόι.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 1/11/2018

Τελικά για όλα υπάρχει και από ένα ρεκόρ που μπορεί να καταγραφεί στο βιβλίο Guinness. Και από τα πρόσφατα που έχουν αφορούν στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία είναι αυτό που πέτυχε η Nissan Μέσης Ανατολής. Το ρεκόρ αυτό έρχεται να προστεθεί ανάμεσα σε διάφορα που έχει πετύχει η Nissan, όπως με το ταχύτερη drift με ένα GT-R, με το ταχύτερο αυτοκίνητο που ανέβηκε σε αμμόλοφο 100 μέτρων ή το αυτοκίνητο παραγωγής που έχει τραβήξει το πιο βαρύ αεροσκάφος.

Τα δύο τελευταία ρεκόρ, όπως και το πιο πρόσφατο, πιστώνονται στο Nissan Patrol. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 180 Patrol σε ένα κινούμενο σχηματισμό. Μάλιστα αν αφήσετε ελεύθερη την φαντασία σας θα δείτε πως αυτός ο σχηματισμός είναι ένας αετός με τα φτερά του σε πλήρη ανάπτυξη!

"Αυτό που καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το ρεκόρ είναι το γεγονός ότι όλοι όσοι συμμετείχαν ήταν από το προσωπικό της Nissan. Ήταν ένα μεγάλο προνόμιο να δώσουμε στους εργαζομένους μας την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αυτό το ορόσημο", εξήγησε ο Juergen Schmitz, διευθύνων σύμβουλος της Nissan Middle East. Αξιοσημείωτο είναι πως το Nissan Patrol παράγεται από το 2011 και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σκληρά 4x4 της ασιατικής αγοράς.