Ποιος πιλότος της Formula 1 δαπάνησε 6 εκατομμύρια δολάρια για δύο supercars;


Για κάποιους ανθρώπους πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη «money is no objection»! Θέλουν να αποκτήσουν κάτι ακριβό; Κανένα πρόβλημα! Απλά εκταμιεύουν μερικά από τα εκατομμύριά τους και «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 30/4/2020

Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο David Coulthard. Μπορεί να μην ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος πιλότος της γενιάς του, όμως κατά τη διάρκεια της 15ετούς καριέρας του στις πίστες της Formula 1, ο DC εισέπραξε ουκ ολίγα εκατομμύρια!

Κι επειδή είναι δηλωμένος λάτρης των supercars, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πολύ σημαντική επένδυση. Ο Σκοτσέζον εκταμίευσε συνολικά περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να αποκτήσει δύο υπερσπάνια supercars!

Τα περισσότερα χρήματα, περίπου 3,2 εκατομμύρια δολάρια, τα ξόδεψε, προκειμένου να εξασφαλίσει πως θα αποκτήσει μία από τις μόλις 150 Aston Martin Valkyrie που θα κατασκευαστούν και θα αρχίσουν να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους εντός του 2020.

Όμως επειδή εκτός από τη Red Bull, διατηρεί άριστες σχέσεις και με τη Mercedes, δεν δίστασε να βγάλει άλλα 2,72 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή όσο κοστίζει ένα από τα 275 Mercedes-AMG One που θα κατασκευαστούν και θα ξεκινήσουν να διατίθεται στους –πλούσιους, πλην όμως τυχερούς- ιδιοκτήτες τους από το 2021!