Πωλείται ελληνικό Daihatsu Feroza σε κατάσταση βιτρίνας!


Έναν ακόμα ανέγγιχτο θησαυρό κρύβουν οι αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη χώρα μας, καθώς μετά την Toyota Corolla, σειρά έχει ένα Daihatsu Feroza με μόλις 36.000 χιλιόμετρα να κλέψει τις καρδιές μας.

  • 28/10/2020

Ακόμα κι αν δεν είσαι fun των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και δη των ιαπωνικών δεν μπορείς από το να θαυμάσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένα Daihatsu Feroza σχεδόν 20 χρόνια μετά την παραγωγή του.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο σημερινός ιδιοκτήτης του, το λευκό Feroza έχει διανύσει στο διάστημα των 20 ετών μόλις 36.000 χιλιόμετρα, αριθμός μαγικός με δεδομένη την ηλικία του αυτοκινήτου.

Ένα ακόμα παράδοξο, είναι ότι το αυτοκίνητο έχει έδρα τη Μυτιλήνη, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει στην κατοχή του ένα Suzuki Vitara με περισσότερα χιλιόμετρα μεν, σε άριστη κατάσταση δε.

Ακολουθήστε το CAR AND DRIVER στο NEWS GOOGLE για να μαθαίνετε τις ειδήσεις που αξίζουν

Το λευκό Daihatsu Feroza και το γαλάζιο Suzuki Vitara έγραψαν τη δική τους ιστορία τη δεκαετία του 1990 προλειαίνοντας το έδαφος για την έλευση των σύγχρονων SUV. Όχι τυχαία και οι δύο ιαπωνικές προτάσεις διέθεταν παρόμοιες προδιαγραφές και ειδικότερα έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρου ο οποίος συνδυαζόταν με σύστημα τετρακίνησης.

Δύο ευθέως ανταγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία με το… αζημίωτο μπορούν να γίνουν δικά σας, μιας και ο σημερινός ιδιοκτήτης τους αποφάσισε να τα αποχωριστεί.

Το Daihatsu Feroza των 36.000 χιλιομέτρων τιμολογείται στα 6.000 ευρώ ενώ το Suzuki Vitara πωλείται έναντι 4.000 ευρώ. Τα ποσά σίγουρα δεν είναι μικρά, ωστόσο, για τους λάτρεις του είδους η κατάσταση των αυτοκινήτων είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τους αποζημιώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Πωλείται ελληνική Toyota Corolla του 1974 με τις ζελατίνες