Πωλήσεις ρεκόρ για την Peugeot στην ελληνική αγορά το 2015!


Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η Peugeot στην ελληνική αγορά.

  • 26/1/2016

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η Peugeot στην ελληνική αγορά, με 4.855 ταξινομήσεις επιβατικών μοντέλων και μερίδιο αγοράς 6,4%, εμφανίζοντας αύξηση πωλήσεων 147% σε σχέση με το 2014, ποσοστό που σηματοδοτεί ένα απόλυτο ρεκόρ!

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2015 και η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την Peugeot Professionnel να σημειώνει μερίδιο αγοράς 10,2%. Ενημερωτικά, η ελληνική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων το 2015 έκλεισε στις 75.805 ταξινομήσεις, παρουσιάζοντας αύξηση 6,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. 

Στην ανοδική πορεία της Peugeot σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η διείσδυσή της στις εταιρικές πωλήσεις, μια αγορά που εμφανίζει αυξητική τάση. Στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων (RAC & LTR), μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες.   

Η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι επιδόσεις και η οδηγική απόλαυση, το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, οι νέοι κινητήρες E6 πετρελαίου και βενζίνης σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων  (EAT6), η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπή ρύπων, το χαμηλό κόστος χρήσης, ο πλήρης χαρακτήρας των μοντέλων της premium γαλλικής μάρκας, σε συνδυασμό με το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούν ασφαλώς τα εχέγγυα της επιτυχίας.