Porsche: Οι Γερμανοί αναδεικνύουν τις ομορφιές της Ελλάδας με μία Taycan Turbo S (video)


Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Discover the Unknown», η Porsche πραγματοποίησε οδοιπορικό στη χώρα μας, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό video.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 29/10/2022

«Για μια χώρα που φημίζεται για την πλούσια και πολύπλοκη ιστορία της, μένουν πολλά να αποκαλυφθούν για την Ελλάδα». Όχι, η φράση που μόλις διαβάσατε, δεν είναι μέρος κάποιας ελληνικής καμπάνιας με στόχο την αύξηση του τουρισμού στη χώρα μας.

Αποτελεί αναφορά της Porsche, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Discover the Unknown» του γερμανικού brand. Πρόκειται για ένα οδικό ταξίδι με μια ηλεκτρική Porsche Taycan Turbo S στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, από την Εσθονία στο Ισραήλ και από τη Μάλτα στο Καζακστάν. Στόχος, η ανακάλυψη άγνωστων προορισμών, προσώπων, πολιτισμών, δρόμων και γεύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Γερμανοί πραγματοποίησαν «Οδοιπορικό στην Ελλάδα» με το ηλεκτρικό supercar και ανέβασαν το σχετικό video στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube.

«Ως γενέτειρα πολλών τεχνών (σ.σ. η Ελλάδα), ανακαλύψτε πώς χρησιμοποιείται η εικονική πραγματικότητα για να δώσει νέα πνοή στις κινηματογραφικές ταινίες και γνωρίστε μερικά από τα όμορφα νησιά που είναι λιγότερο γνωστά στους επισκέπτες», προσθέτουν στη συνοδευτική ανάρτηση του video.

Στη διάρκεια του οδοιπορικού, οι άνθρωποι της Porsche παρουσιάζουν, μεταξύ άλλων, στιγμές και εικόνες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά και το Ναύπλιο.

Παράλληλα, άντλησαν πληροφορίες για τη χώρα μας, συνομιλώντας με τους χρυσούς Ολυμπιονίκες στα 470, ιστιοπλόους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, τη Μαρία Σάκκαρη, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, τον οινοπαραγωγό και οινολόγο Βαγγέλη Γεροβασιλείου και την παραγωγό Virtual Reality ταινιών, Αλεξία Κυριακοπούλου.

Απολαύστε το σχετικό video: