Πώς να «λιώσεις» μια Ferrari από τη θέση του οδηγού (Video)


Περήφανος Βρετανός όχι μόνο «έλιωσε» μια ολοκαίνουργια Ferrari 812 Superfast αλλά δημοσίευσε και το in car video στο διαδίκτυο.

  • 29/10/2020

Τα ατυχήματα με πρωταγωνιστές καλογυαλισμένα supercars αποτελούν ένα εξαιρετικά συχνό φαινόμενο μιας και οι χειριστές τους καλούνται να ανταποκριθούν σε μια νέα, σαφώς απαιτητικότερη πραγματικότητα, η οποία αν μη τι άλλο απαιτεί γνώση, ικανότητες και... αυτοσυγκράτηση.

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ο Βρετανός οδηγός της Ferrari 812 Superfast δεν διέθετε κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, καθώς επέλεξε να επιδείξει τις ούτως ή άλλως ανύπαρκτες δεξιότητές πάνω σε μια γέφυρα -στην καρδιά του Λονδίνου- καταλήγοντας στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με λαβωμένη την αυτοπεποίθησή του και τσαλακωμένες τις επιφάνειες του ιταλικού supercar.

To video από το εσωτερικό του αυτοκινήτου της αδυναμίας του Βρετανού να ελέγξει την πλαγιολίσθηση που προκάλεσε το άτσαλο βύθισμα του δεξιού πεντάλ. Το ευτύχημα είναι ότι στο ατύχημα δεν ενεπλάκησαν άλλοι χρήστες του δρόμου, ενώ και ο ίδιος ο οδηγός της Ferrari δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Πέρα από τις ζημιές που προκάλεσε η σύγκρουση του αυτοκινήτου με το πεζοδρόμιο και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ο Βρετανός θα κληθεί να αντικαταστήσει και τους αερόσακους, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν παρά το γεγονός ότι η ταχύτητα με την οποία προσέκρουσε το αυτοκινήτου δεν ήταν μεγάλη.

Διαβάστε ακόμα:

Αγάπη μου διέλυσα τη Ferrari - Τέσσερις ιστορίες αυτοκινητικής φρίκης