Πως σας φαίνεται ένα Mazda RX-7... station wagon;


Ένα από τα πιο κλασικά αυτοκινητικά icons από την Ιαπωνία, περνάει στην ζώνη του Λυκόφωτος μιας σχεδιαστικής ασέλγειας. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/11/2019

Είναι τρελοί αυτοί οι Γιαπωνέζοι, και ακόμα πιο παλαβοί με τα αυτοκίνητά τους. Πώς αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις αυτή την μετατροπή που κάνουν στο περιβόητο RX7 της Mazda, ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει την δική του ιστορία στο συλλογικό υποσυνείδητο των petrolheads όλου του κόσμου.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, υπάρχει και αυτή η τάση, να μετατρέπεις ένα RX-7 σε wagon. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο ιερόσυλος εξ Ιαπωνίας, προχώρησε ακόμα περισσότερο, προσθέτοντας ένα φαρδύ body kit, αεροτομές, εισαγωγές, χαμηλή ανάρτηση και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας.

Πάνω από το αγνώστου ταυτότητας και ιπποδύναμης μεταποιημένο μηχανικό σύνολο προσέθεσε στο πίσω μέρος και ένα... πανοσήκωμα, δημιουργώντας έτσι ένα ιδιότυπο δίπορτο wagon για πολύ ιδιαίτερα γούστα.

Όπως μαθαίνουμε από τους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των ιδιοκτητών τους, η κατασκευή αυτή γινόταν από την εταιρία Greddy και κοστίζει πλέον περί τα 1.200 δολάρια στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Κανείς δεν γνωρίζει πόσα έχει κατασκευάσει η εταιρία ή πόσα υπάρχουν στο διαδίκτυο. Το σίγουρο όμως είναι ότι καλό θα είναι να μην σας μπαίνουν ιδέες, γιατί πρόκειται για την απόλυτη ασέλγεια για ένα αυτοκίνητο-κόσμημα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.