Πώς θα είναι η Mercedes-Benz EQA;


H παρουσίαση της ηλεκτροκίνητης Mercedes-Benz EQA απέχει ακόμα από το να γίνει πράξη, όμως η περιέργεια για το πώς θα είναι αισθητικά μειώνεται σταδιακά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 30/12/2019

Η καινούργια, αμιγώς ηλεκτροκίνητη, Mercedes-Benz EQA αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αναμενόμενα μοντέλα. Αν και οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που να αφορούν σε αυτή είναι ελάχιστες, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ξέρουν πώς θα είναι το σχήμα του αμαξώματός της. Στην πρόσφατη επίσημη παρουσίαση της νέας GLA-Class αποκαλύφθηκαν κάποιες πληροφορίες που να αφορούν στο μήκος της EQA και στο περίγραμμα του αμαξώματός της.

Από τα υπάρχοντα στοιχεία (αλλά και από την παρατήρηση της EQC), δημιουργήθηκε η αισθητική εντύπωση για το πώς θα είναι η EQA, την οποία βλέπουμε στις φωτογραφίες. Εμπρός, η  μάσκα είναι ευρεία σε διαστάσεις και με τη γενικότερη μορφή που έχει επιλέξει η Mercedes-Benz για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της. Πίσω, τα φώτα της EQA παραπέμπουν σε αυτά της GLA-Class αλλά ενώνονται μεταξύ τους, με μια κόκκινη γραμμή κάτω από το εκεί κρύσταλλο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η EQA αναμένεται να έχει μέγιστη τυποποιημένη αυτονομία 480 km.