Πώς θα ήταν κάποια γνωστά αυτοκίνητα αν τα έφτιαχνε ο Musk;


Η εμφάνιση του Cybertruck αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά του Musk σε ότι αφορά την αυτοκινητοβιομηχανία μας δίνει μια ιδέα πως θα μπορούσαν να είναι τα αυτοκίνητα αν τα αναλάμβανε να τα σχεδιάσει Tesla

  • 2/5/2020

Η παρουσία και το σχέδιο του Cybertruck της Tesla έχει δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο στην αυτοκινητοβιομηχανία, με αρκετούς να έχουν ενθουσιαστεί με αυτή την ιδέα των τετραγωνισμένων επιφανειών και άλλους να το θεωρούν ένα εντελώς παιδικό σχέδιο χωρίς καμία αισθητική. Πάντως το κοινό δείχνει να το επικροτεί, καθώς οι παραγγελίες έχουν φθάσει σε απίστευτα νούμερα.

Η σχεδίασή του έχει δημιουργήσει και ένα κύμα αντιγραφών ή ακόμα και διακωμώδησης των μεγάλων επιφανειών και των ευθειών γραμμών, με αποτέλεσμα να έχει χρησιμοποιηθεί σε δεκάδες παραλλαγές σε οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η φουτουριστική προσέγγιση του ηλεκτρικού pick up της Tesla έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στους σχεδιαστές, ένας εκ των οποίων με την επωνυμία Car Design 101 αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Να φτιάξει μερικά αυτοκίνητα με τον τρόπο του Cybertruck.

Στις εικόνες που παραθέτουμε βλέπουμε μερικά γνωστά αυτοκίνητα, όπως το VW Beetle, την Βugatti Veyron, το Range Rover Evoque, το Mini, και την Jaguar F-Type.

Η ιδέα έχει αρκετή πλάκα, μιας και μοιάζει να έχουν μετατραπεί όλα τα αυτοκίνητα με τα υπέροχα σχέδια σε παιδικά παιχνίδια χειροτεχνίας. Η ουσία όμως πίσω από όλα αυτά είναι ότι ο Musk και το Cybertruck έχουν καταφέρει αυτό που ζητούσαν: όλοι να μιλούν για αυτό και πάνω από 300 χιλιάδες άνθρωποι να έχουν καταθέσει παραγγελίες. Και αυτό δεν μπορεί να του το παραγνωρίσει κανείς.