Πώς θα μοιάζει η ηλεκτροκίνητη Porsche Macan EV;


H δημιουργία της Taycan από την Porsche αποτέλεσε την αρχή. Η εταιρεία εξελίσσει την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση και της Macan και κάποιοι προσπαθούν να δείξουν πώς θα είναι το αμάξωμά της. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: KOLECA.RU.
  • 15/11/2020

Η Porsche απέδειξε με πειστικό τρόπο ότι τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της δεν επηρεάζονται από τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Η Taycan αποτέλεσε εμπορική επιτυχία, καθώς η προσμονή των υποψήφιων αγοραστών και η αυξημένη ζήτηση γι’ αυτή, την έκαναν το αυτοκίνητο της εταιρείας με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη και με πολύ καλή εμπορική πορεία και στις ΗΠΑ.

Στην Porsche εξελίσσουν την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της νέας Macan, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της επόμενης χρονιάς. Οι άνθρωποι της «Koleca» δημιούργησαν μια εικαστική απεικόνιση για το πώς θα μπορούσε να είναι το αμάξωμά της.

Στις φωτογραφίες τους βλέπουμε ότι είναι έντονα κεκλιμένο στο πίσω μέρος του και τα εμπρός φώτα παραπέμπουν σε αυτά της Taycan. Προς το παρόν δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα στοιχεία για τη μέγιστη ισχύ της ηλεκτροκίνητης Macan. Πάντως, αναμένεται να είναι περίπου 500 ίπποι στην έκδοση «Turbo». 

Διαβάστε, επίσης: Δείτε την απίστευτη επιτάχυνση μιας Porsche Taycan Turbo S (Video).