Πώς θα μπορούσε να είναι η επόμενη BMW M2; (photo)


Ένα νέο rendering αποκαλύπτει πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα BWW M2.

 
  • 11/7/2021

Με την αποκάλυψη της νέας BMW Σειράς 2 Coupe, οι απανταχού καλλιτέχνες στο χώρο του internet μπορούν να οραματιστούν διάφορα άλλα μοντέλα της εταιρείας του Μονάχου, όπως έκανα ήδη και με την πιθανή convertible έκδοση της Series 2.

Ο X-Tomi Desing «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με ένα rendering που, αν και τελείως ανεπίσημο, δίνει μία πρώτη ματιά στο πώς θα μπορούσε να είναι η επόμενη BMW M2 που θα κυκλοφορήσει.

Οι Βαυαροί δεν φαίνεται πως θα κυκλοφορήσουν μία νέα έκδοση της M2 πριν το 2023, και φυσικά το αν σας αρέσει ή όχι το άνωθι rendering, είναι προσωπικό σας ζήτημα!

Οι γραμμές που επέλεξε ο σχεδιαστής αποστασιοποιούνται από αυτές της M240i xDrive, με τις διαφορές να είναι εμφανίσεις στη μάσκα του αυτοκινήτου, καθώς και στην οροφή που για την περίσταση είναι μαύρη.

Οι πληροφορίες για την πραγματική M2 του άμεσου μέλλοντος είναι λίγες. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως θα αποδίδει 450 ίππους και θα παράγει 542 Nm ροπής, με την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς και με επιλογή για χειροκίνητο ή αυτόματο, 8τάχυτο κιβώτιο.

Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την νέα M2 να μην μπαίνει σε παραγωγή νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2022.