Πόσες εκδόσεις έχει η Ferrari 488 Pista Piloti;


Πρόκειται για μία από τις πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις όπου οι εξέχοντες ιδιοκτήτες Ferrari μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 9/7/2018

Τα χρώματα αυτά είναι τα Argento Nürburgring, Nero Daytona, Blu Tour De France και Rosso Corsa, για τα οποία είχαμε γράψει πριν από περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, οι Ιταλοί έρχονται τώρα να δώσουν τις φωτογραφίες με όλες τις επιλογές αφού αρχικά υπήρχαν στοιχεία μόνο για την κόκκινη Rosso Corsa με τον αριθμό 51. Πρόκειται για τον αριθμό του αγωνιστικού με το οποίο οι  Alessandro Pier Guidi και James Calado κατέκτησαν το περσινό πρωτάθλημα στο WEC.

Κοινό σημείο αναφοράς και για τις τέσσερις εκδοχές της Pista Piloti είναι η λωρίδα με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας, με την τελευταία να είναι έντονη και στο εσωτερικό με τα μαύρα καθίσματα επενδυμένα με αλκαντάρα. Επίσης, τα paddles φέρουν την χαρακτηριστική τριχρωμία, ενώ στο κοφτό κάτω μέρος του τιμονιού υπάρχει το λογότυπο «51».

Φυσικά υπάρχει και το ταμπελάκι αρίθμησης που δηλώνει την κάθε συλλεκτικότητα της κάθε μίας από τις 488 Pista Piloti. Και αυτό διότι θα είναι πολύ λίγες αφού δικαίωμα στο Pista Piloti έχουν μόνο όσοι έχουν εμπλοκή με τα αγωνιστικά προγράμματα της ιταλικής φίρμας. Πάντως, εμείς σας παραθέτουμε παρακάτω και τις τέσσερις εκδοχές για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει (άλλωστε όλοι μας μπορούμε να κάνουμε όνειρα).